Kültür Sanat

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan Kandıralı öğrenciler Kandıra Belediyesinin düzenlediği Karne Eğlencesi programında gönüllerince eğlendi

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’in öğrencilere karne hediyesi olarak, Namazgah Kültür Merkezinde düzenlenen program öğrenci ve velilerden büyük ilgi gördü.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayan Kandıralı öğrenciler Kandıra Belediyesinin düzenlediği Karne Eğlencesi programında gönüllerince eğlendi

Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’in öğrencilere karne hediyesi olarak, Namazgah Kültür Merkezinde düzenlenen program öğrenci ve velilerden büyük ilgi gördü. Yoğun katılımla gerçekleşen programda öğrenciler “Küçük Prens” tiyatro oyunu, sahne gösterileri, ödüllü oyunlar, hediyeler ve ikramlar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Yoğun bir eğitim öğretim yılının yorgunluğunu yaz tatili ile atacak olan öğrenciler tatil öncesi kendileri için düzenlenen bu özel programdan duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerine bu imkanı sunan Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’e de çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Programa bizzat katılarak öğrencilerin mutluluğunu paylaşan Başkan Ölmez, “ Tüm çocuklarımıza hayırlı tatiller diliyoruz. Bugün burada yapılan bu organizasyon gibi, bundan sonra daha güzellerini de yapacağız. Onların mutluluğu hepimizin mutluluğu” ifadelerinde bulundu.

Konuşmasına “İnşallah bir gün Gazze’ de Filistin’de de oradaki kardeşlerimiz de evlatlarımız da bizim çocuklarımız kadar mutlu olurlar. Allah bize o günleri de göstersin.” sözleriyle devam eden Başkan Ölmez,  “ Tüm çocuklarımıza hayırlı tatiller diliyorum.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Mutlu anlara ve renkli görüntülerine sahne olan programdan tüm öğrenciler ve velileri güzel bir karne günü geçirmiş olmanın mutluluğuyla ayrıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL