Atasoy Bilgin
Gündem

Başkan Keleş, 30 Ağustos Türk Milletinin Azminin Göstergesidir

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100 Yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Keleş, 30 Ağustos Türk Milletinin Azminin Göstergesidir
CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100 Yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Keleş, "Milletimiz Büyük Taarruz'da istediği zaman neleri değiştireceği tüm dünyaya göstermiştir." dedi.
 
 
Başkan Ecevit Keleş mesajında şu görüşlere yer verdi;
 
 
 “30 Ağustos 1922 tarihi sadece bir gün olmaktan öte bir milletin istediğinde neleri başarabileceğini, istediğinde neleri değiştirebileceğini, istediğinde baskıdan, sömürgeden kadın, erkek, çoluk, çocuk hep birlikte başkaldırarak kahramanlık destanı nasıl yazılır bütün cihana gösterdikleri bir milattır.
Kadim milletimiz, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde vatanını, milletini, bayrağını, dinini, ezanını korumak için birlik ve beraberlik içerisinde düşmanı canı pahasına yurdumuzdan atmışlardır.
 
Bilinmelidir ki, dün olduğu gibi bu gün de ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birliğine ve dirliğine yönelik hain saldırılara karşı, aziz milletimiz, geçmişten aldığı ilhamla, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunun bilinciyle içerideki ve dışarıdaki soysuzlara haddini bildirecek güce sahiptir.
 
Ben bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, şanlı ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL