Atasoy Bilgin
Gündem

Başkan Soyer 30 Ağustos resepsiyonuna katıldı

İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Vali Yavuz Selim Köşger’in ev sahipliğinde resepsiyon düzenledi.

Başkan Soyer 30 Ağustos resepsiyonuna katıldı

İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Vali Yavuz Selim Köşger’in ev sahipliğinde resepsiyon düzenledi. Resepsiyona İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katıldı.

İzmir'de gün boyu süren 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'in ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyonla devam etti. Balçova Termal Otel'deki 30 Ağustos resepsiyonuna İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, gaziler, şehit yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Daha sonra İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki şanlı ordumuz, aziz milletimiz ile omuz omuz verip, her türlü zorluğu aşarak kazandığı zaferin yüzüncü yılı kutlu olsun” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL