Atasoy Bilgin
Gündem

Çankaya'da Köşe Bucak Temizlik

Çankaya Belediyesi, ilçenin dört bir yanında köşe bucak temizlik yapıyor.

Çankaya'da Köşe Bucak Temizlik

Çankaya Belediyesi, ilçenin dört bir yanında köşe bucak temizlik yapıyor. Çankaya Belediyesi ekipleri, günlük temizlik ve çöp toplama çalışmalarının yanı sıra toplu temizlik, pazar yerleri ve konteyner yıkaması gibi çalışmalarını da düzenli olarak sürdürüyor. 

Çankaya Belediyesi, 7/24 yaptığı günlük temizlik ve çöp toplama çalışmalarını ilçenin dört bir yanında sürdürüyor. Konteynerleri ve çevrelerini yıkayarak hijyen sağlayan engelleyen temizlik ekipleri, kolay kullanımlı kompozit çöp torbalarını da sıklıkla değiştiriyor. Belediye ekipleri, ev eşyası ve budama artıklarını da plan dahilinde topluyor. Kent merkezinde gece gündüz aralıksız çalışma yapan ekipler zamansız bırakılan çöpleri ise mini çöp arabalarıyla topluyor.   

İlçe genelindeki çöp toplama ve sokak temizliği çalışmalarını düzenli olarak sürdüren Çankaya Belediyesi, toplu temizlik ile sağlıklı bir kent ortamı oluşturmak için çalışıyor. Vatandaşların sağlıklı ortamlarda alışveriş yapmaları amacıyla pazar yerlerinde yürütülen temizlik ve dezenfekte çalışmaları da bölgenin ve pazarın durumuna göre çöp toplama, ilaçlama ve yıkama çalışması olarak sürdürülüyor. İlçedeki konteynerler ve yıkama ihtiyacı bulunan noktalar, 1 ton su kapasitesiyle çalışabilen su tasarruflu ve yüksek basınçlı Mobil Jet Yıkama Aracı ile temizleniyor.   

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL