Atasoy Bilgin
Gündem

Kemalpaşa Depremzedelere Kucak Açtı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerin ardından Kemalpaşa’ya yerleşmeye başlayan aileler Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı tarafından tek tek ziyaret ediliyor Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketi, on binlerce depremzede vatandaşın yeni il ve ilçelere yerleşmesine sebep oldu.

Kemalpaşa Depremzedelere Kucak Açtı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremlerin ardından Kemalpaşa’ya yerleşmeye başlayan aileler Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı tarafından tek tek ziyaret ediliyor

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketi, on binlerce depremzede vatandaşın yeni il ve ilçelere yerleşmesine sebep oldu. Depremden bu yana Kemalpaşa’ya yerleşen yaklaşık 250 aile ile Başkan Rıdvan Karakayalı yakından ilgileniyor. Karakayalı’nın talimatı doğrultusunda ekipler depremzede ailelere süratle ulaşarak ihtiyaçları üzerine erzak, hijyen paketi, kıyafet, beyaz eşya ve mobilya desteği gerçekleştiriyor. Depremin sosyal etkilerini de hafifletmek amacıyla belediye tarafından başlatılan bir başka uygulama ile başvuruda bulunan tüm ailelere avukat, psikolog, sosyolog, sosyal çalışmacı, çocuk gelişim uzmanı destekleri sağlanıyor.

KARAKAYALI YALNIZ BIRAKMIYOR

Depremzede vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Rıdvan Karakayalı, ‘’ Yaşanan yıkımın elbette tarifi zor. İlk günden itibaren elimizden gelen tüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Son olarak çalışmalarımızı depremde zarar görmüş ve çeşitli il ve ilçelere göç etmiş vatandaşlarımızın koşullarını iyileştirmek için yoğunlaştırdık. İlçemize şu ana dek yerleşen ailelerin gerekli tüm ihtiyaçları için halkımızın da desteği ile gidermeye çalışıyoruz. Ayrıca aileleri tek tek ziyaret etmeye özen gösteriyorum. Sosyal iletişim ekibimiz tüm mesailerini depremzede vatandaşlarımıza ayırmış durumda. Emekleri için tüm halkımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaralarımızı saracak, ülkemizi aydınlık geleceğe mutlaka taşıyacağız.’’dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL