Kültür Sanat

Şahmaran Gizem ve Heyecan Dolu 2. Sezonu İle 8 Ağustos'ta Sadece Netflix'te

Şahmaran efsanesini güçlü bir oyuncu kadrosu ile izleyiciyle buluşturan dizinin yeni bölümleri 8 Ağustos’ta sadece Netflix’te yayınlanacak.

Şahmaran Gizem ve Heyecan Dolu 2. Sezonu İle 8 Ağustos'ta Sadece Netflix'te

Şahmaran efsanesini güçlü bir oyuncu kadrosu ile izleyiciyle buluşturan dizinin yeni bölümleri 8 Ağustos’ta sadece Netflix’te yayınlanacak. 

Kadrosunda Mustafa UğurluMert Ramazan DemirEbru ÖzkanHakan KarahanEkin GökgözMahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ümit Çırak, Olimpia Ahenk Dourmouchev, Doğanay Ünal, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Berfu HalisdemirElif Nur Kerkük, Lorin Merhart ve Beran Soysal gibi isimlerin yer aldığı diziye, yeni sezonda aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almak için dönen Lilith rolüyle Saadet Işıl Aksoy da dahil oluyor. 

Yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar‘ın üstlendiği, Umur Turagay ve Bertan Başaran’ın yönetmenliğinde ve Pınar Bulut’un senaryosuyla hayata geçen Şahmaran’ın yeni sezonu, gerilimi giderek artan heyecan dolu fantastik dünyası ile 8 Ağustos’ta sadece Netflix’te.

Şahmaran 2. Sezon Hakkında:

Yüzyıllardır beklenen kehanet gerçekleşmiş, Şahsu’nun bedeninde Şahmaran uyanmaya başlamıştır. Bu uyanışın tamamlanması için geçilecek zorlu sınavlar vardır. Öte yandan Lilith, lanetlendiği kuyudan çıkar ve aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almaya artık hazırdır. Yüzyıllar sonra döndüğü bu yeni dünyayı tanımaya çalışırken ona Cihan eşlik edecektir. Lilith’in öfkesi yüzünden Maran’ın bu dünyada Şahsu’dan başka hiç kimsesi kalmamıştır. Şahsu ve Maran bu savaşta aşkları ile de sınanırken, Şahmaran ve Lilith ‘Evrenin Döngüsü’ üzerine olan mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerdir. 

Yönetmenler: Umur Turagay & Bertan Başaran

Senarist: Pınar Bulut

Yapımcılar: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Yapım Şirketi: TIMS & B Productions

Kast: Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Saadet Işıl Aksoy, Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Ekin Gökgöz, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ümit Çırak, Olimpia Ahenk Dourmouchev, Doğanay Ünal, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Elif Nur Kerkük, Lorin Merhart, Beran Soysal 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL