Gündem

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Başkan Selçuk Yıldız'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Geyve’de çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla ilçeye geldi.

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Başkan Selçuk Yıldız'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Geyve’de çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla ilçeye geldi. İlk olarak Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’ı makamında ziyaret eden Vali Karadeniz, Başkan Yıldız’a yeni görevinde başarılar dileyerek, belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Ziyarette ilçe protokolü de hazır bulundu. Geyve Kaymakamı Murat Güven, Geyve İlçe Emniyet Müdürü Serkan Duran, Hendek İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Gökhan Aktan, Yeniden Refah Partisi Geyve İlçe Başkanı Murat Özkan, Belediye Meclis üyeleri ve belediye birim amirleri Vali Karadeniz’i kapıda karşıladı.

Başkan Selçuk Yıldız, ziyaret sırasında Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e Geyve Belediyesi’nin 3 aylık görev süresinde gerçekleştirilen çalışmalar, devam eden projeler ve planlanan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Ziyarette ayrıca, ilçenin ihtiyaçları ve gelecekte yapılacak yatırımlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Yaşar Karadeniz, Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’a misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçenin gelişimi için her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti. Başkan Selçuk Yıldız da Vali Karadeniz’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Geyve Belediyesi olarak şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Ziyaretin sonunda Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız tarafından Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz’e Geyve Belediyesi tarafından üretilen Geyve Yöresel ürünleri ve Geyve Halk Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından üretilen elişi tepsi takdim edildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL