Ekonomi

Aksigorta'dan evcil hayvan sahiplerini en iyi anlayan sigorta: Aksigorta Pati Plus VetAmerikan

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta, patili dostların ihtiyaçlarından hareketle çıkarmış olduğu Pati ve Pati Plus ürünlerinin yanına “Aksigorta Pati Plus VetAmerikan” sigortasını ekledi.

Aksigorta'dan evcil hayvan sahiplerini en iyi anlayan sigorta: Aksigorta Pati Plus VetAmerikan

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta, patili dostların ihtiyaçlarından hareketle çıkarmış olduğu Pati ve Pati Plus ürünlerinin yanına “Aksigorta Pati Plus VetAmerikan” sigortasını ekledi. Aksigorta Pati Plus VetAmerikan adı verilen evcil hayvanlara özel sağlık sigortası ürünü, 25 bin TL’den 150 bin TL’ye kadar uzanan teminatlarıyla, kedi ve köpekler için sektördeki en yüksek ayakta ve yatarak tedavi limitleriyle güvence sunuyor. İstanbul’da VetAmerikan Hayvan Hastanesi’nde geçerli olan bu ürün ile evcil hayvanlar Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı özel hayvan hastanesinde tedavi olma ve Pati Plus VetAmerikan’ın avantajlarından faydalanma imkanı buluyor. 

VetAmerikan Hayvan Hastanesi kedi ve köpekler için ayrı girişi, özelleştirilmiş muayene alanları ve hasta servisleri ile evcil hayvanların birbirleriyle karşılaşması sırasında oluşabilecek huzursuzlukların önüne geçerek, evcil hayvanın sağlığının yanında konforunu da önceliklendiren bir deneyim sunuyor. 

Özellikle ilk defa evcil hayvan sahibi olanlar için her türlü bilgi ve desteğini sigorta sahiplerine sağlayan Aksigorta Pati Plus VetAmerikan, hayvanseverlerin patili dostlarıyla olan keyifli yolculuğunda onların yanında yer alıyor. Sadece hastalık anında değil, evcil hayvan sahiplerinin her türlü ihtiyacına yanıt verebilen bu ürün, en kapsamlı ek hizmet paketini sunmasıyla da kendi sektöründe fark yaratıyor.

Evcil hayvan sahiplerini en iyi anlayan sigorta

Evcil hayvan sahiplerinin yarısının evcil hayvan sigortasını bilmediğini belirten Aksigorta Genel Müdür Yardımcısı Tolga Tezbaşaran, bu sigorta sahipliği oranının ise yüzde 13’te kaldığını dile getiriyor. “Yapılan araştırmalarda evcil hayvan sigortası yaptırmayan kişilerin, genellikle bu ürünlerin evcil hayvanın tüm ihtiyaçlarını karşılamadığını, fiyatına değer hizmetleri sağlamadığını ve patili dostlarının böylesi bir sigortaya ihtiyacı olmayacağı düşüncesi yatıyor. Halbuki kendi canımızdan ayırmadığımız evcil hayvanlarımız, sanıldığından çok daha fazla çeşitli hastalık ve rahatsızlıklara maruz kalıyor. Bu noktada sigorta da öngörülemeyen harcamalara yönelik sunduğu avantajlarla sizin beklenmeyen her duruma karşı hazır olmanızı sağlıyor. Aksigorta olarak bizler de Pati ailemizi, Pati Plus VetAmerikan ürünümüzle genişletiyoruz” diyen Tezbaşaran, evcil hayvan sahiplerine özel olarak geliştirdikleri bu ürünün, evcil hayvan sahiplerini en iyi anlayan sigorta olacağının altını çiziyor.

Koç Healthcare (Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları) CEO’su Dr. Erhan Bulutcu ise “Evcil hayvanlar, ailemizin birer parçası haline gelmiş durumda ve onların sağlığı bizim için büyük önem taşıyor. Bu kapsamda hastanemizde, tüm sağlık sektöründe olduğu gibi, sigorta şirketleriyle iş birliklerine büyük önem veriyor ve hastalarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için bu doğrultuda kapsamlı çalışmalar yürütüyoruz. Aksigorta ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde, VetAmerikan Hayvan Hastanesi’nde evcil hayvan sahiplerine en kapsamlı ve kaliteli sağlık hizmetlerini sunmayı hedefliyoruz. Aksigorta Pati Plus VetAmerikan sigortası, patili dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol üstlenecek. Evcil hayvan sahiplerinin karşılaştığı zorlukları en aza indirmek ve onların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla sunduğumuz bu hizmetin, hayvanseverlerin beklentilerine cevap vereceğine inanıyorum. Bu iş birliği ile VetAmerikan Hayvan Hastanesi’nin sunduğu yüksek kaliteli hizmetlere erişimi artırarak, evcil hayvanların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerine katkıda bulunacağız” şeklinde konuştu.

Geniş kapsamlı teminat

Sektördeki en yüksek teminat limitlerini sağlayan Pati Plus VetAmerikan, evcil hayvanların yaşayabileceği acil durumlar ve hastalıklara karşı muayene, ameliyat, ilaç, görüntüleme, laboratuvar testi gibi tedavi masraflarının yanı sıra; check-up, yıllık rutin aşılar, tedavi mamaları, göz, kulak, diş bakımı ve tırnak kesimi gibi ücretsiz ek hizmetleri de sağlıyor. Doğum ve kısırlaştırma tedavileri ile pet ambulans ve yerinde aşı hizmetlerini kapsayan tek evcil hayvan sigortası olan Pati Plus VetAmerikan, hayvanseverlerin patili dostlarıyla olan keyifli yolculuğunda onların yanında yer alıyor. Sadece hastalık anında değil, evcil hayvan sahiplerinin her türlü ihtiyacına yanıt verebilen bu ürün, en kapsamlı ek hizmet paketini sunmasıyla da kendi sektöründe fark yaratıyor.

Evcil hayvan sahiplerini en iyi anlayan sigorta olma vizyonu ile yola çıkan Aksigorta bu ürünü ile aynı zamanda evcil hayvan sahibinin bu süreçte yaşayabileceği zorluklarda da yanında olmayı amaçlayarak evcil hayvan sahipleri için online psikolojik danışmanlık hizmeti de sağlıyor. 

Bunların yanında Pati Plus VetAmerikan Sigortası sahipleri, VetAmerikan Hayvan Hastanesi bünyesindeki petshop, pet transfer, pet konaklama ve pet kuaförden indirimli olarak yararlanabiliyor. Poliçe kapsamında ayrıca trafik kazası, yüksekten düşme, zehirlenme, akut alerjik reaksiyonlar, bayılma, bilinç kaybı, koma, göz problemleri, böcek sokması, 24 saatten uzun süreli ishal ve kusma, kanser tedavisi, deri hastalıkları gibi acil durum ve hastalıklar da bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL