Gündem

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Oba Mahallesi'ne kanalizasyon hattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Oba Mahallesi'ne kanalizasyon hattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Alanya’da daha önce kanalizasyon alt yapısı tamamlanan mahallelerde şimdi de bazı noktaları ana hatta bağlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Oba Mahallesi’nde yeni çevre yolunun üzerinde kalan binalardan getirilen kanalizasyon hattı yolun altındaki ana hatta bağlanıyor.

650 METRELİK ÇALIŞMA YAPILACAK

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Alanya Şube Müdürü Ümit Demirel, “Alanya Oba Mahallesinde yoğun inşaat çalışmaları var. Ayrıca iki okul inşaatı var. Proje çalışmalarını yaptık. Yaklaşık 650 metre kanalizasyon çalışması yapılacak. Bu çalışma tamamlandığında iki okul ve onlarca binanın kanalizasyon bağlantısı tamamlanmış olacak. Ayrıca yeni çevre yolunun kuzey-güney bağlantısını da bu çalışma kapsamında tamamlamış olacağız. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT olarak vatandaşların sağlığı ve konforu için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

MUHTAR GÜRKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Oba Mahalle Muhtarı Şeref Gürkan da mahalle hızla büyüyünce kanalizasyon sorunu ortaya çıktığını söyledi. Başkan Muhittin Böcek’in ilk döneminde Oba Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmasının bir kısmının yapıldığını söyleyen Muhtar Gürkan, “Şimdi de Karakocalı bölgemizin alt yapısı yapılıyor. Çarşamba bölgesinde de sıkıntılı olan yerler var. Onunla ilgili de Muhittin Başkanımıza ricamızı yapacağız. Kanalizasyon bağlantılarımız olmadığı için mahalle halkı sineklerden rahatsız oluyordu. Muhittin Başkanımıza bu kanalizasyonlarımızı döşediği için teşekkür ederiz. Başkanımız sıkıntılarımızı gördü, bu sıkıntılarımızı giderdi” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL