Teknoloji

Apex Legends Global Series, Split 2 Playoff'ları İçin Mannheim, Almanya'ya Geliyor

Apex Legends Global Series’in (ALGS) 4.

Apex Legends Global Series, Split 2 Playoff'ları İçin Mannheim, Almanya'ya Geliyor

Apex Legends Global Series’in (ALGS) 4. yıl Split 2 Playoff’ları, 29 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında SAP Arenası’nda gerçekleşmek üzere Mannheim, Almanya’ya geliyor. Canlı turnuvada dünyanın en iyi Apex Legends takımları 1 milyon dolarlık ödül havuzu ve Playoff kupası için kozlarını paylaşmak üzere Avrupa’ya seyahat edecek.

Apex Legends Esports Kıdemli Direktörü John Nelson, “Split 2 Playoff’ları, Apex Legends esporun merakla beklenen Avrupa’ya dönüşünü ve Almanya’da düzenleyeceğimiz ilk ALGS etkinliğini temsil ediyor” diyerek görüşlerini belirtiyor. “Birleşik Krallık ve ABD’de düzenlediğimiz ve şimdi de Almanya’da düzenleyeceğimiz etkinlikler sayesinde dünya çapında daha fazla taraftara daha fazla ALGS aksiyonu sunmaya devam ediyoruz.”

Yarışma, Almanya’nın en büyük ve en yüksek teknolojili etkinlik merkezlerden biri olan SAP Arena’da gerçekleşecek. Uluslararası en iyi spor takımlarına ve ikonik müzik şovlarına düzenli olarak ev sahipliği yapan ALGS Split 2 Playoff’ları, bu etkinlik merkezinde düzenlenecek ilk profesyonel espor etkinliği olacak.

Altı bölgedeki en iyi 40 Apex Legends takımı, yılın ikinci Playoff etkinliği için tekrar ana sahneye çıkıyor. Bu yaz gerçekleştirilecek turnuvada Team Falcons, Fnatic, Fennel, Legends Gaming ve daha fazla takım ALGS Şampiyonasında kendilerine yer bulmaya çalışacaklar.

ALGS ile ilgili daha fazla bilgi almak ve gelişmeleri öğrenmek için lütfen ALGS web sitesini ziyaret edin ve @PlayApexEsports hesabını Twitter’dan takip edin. Taraftarlar, ALGS Split 2 Pro League’i Twitch ve Youtube’dan ya da çoklu izleme seçeneğiyle FACEIT Watch’tan izleyebilir ve Split 2 Playoff’larında yer alacak oyunculara göz atabilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL