Kültür Sanat

ASEV Öğrencilerinden Hayran Bırakan Final

ASEV yıl sonu etkinlikleri bir hafta boyunca sanatseverlere büyük bir heyecan yaşattı.

ASEV Öğrencilerinden Hayran Bırakan Final

ASEV yıl sonu etkinlikleri bir hafta boyunca sanatseverlere büyük bir heyecan yaşattı. Türk Halk Müziğinden, Türk Sanat Müziğine, çocuk tiyatrosundan yetişkin tiyatrosuna, müzikten dansa kadar birçok gösteri Aliağalı sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

Gösteriler Beğeni Topladı
Aliağa’da 7’den 77’ye herkesin kültür sanat hayatına renk katan ASEV’in yıl sonu etkinlikleri dans ve müzik gecesi ile son buldu. Öğrencilerin dans ve müzik branşlarında sahneledikleri gösteriler izleyenlerin beğenisini topladı. Gösterilere alkışlarıyla destek veren aileler ise ilk kez sahne alan çocukların heyecanına ortak oldu.

Öztürk’ten Teşekkür
Tüm gösterileri Aliağalı sanatseverler ile birlikte takip eden Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Öztürk, gösteriler sonunda ASEV öğrencilerini gösterdikleri performanslardan ötürü tebrik etti. Gelecekte Aliağa’dan çok değerli sanatçılar çıkacağına inandıklarını ifade eden Öztürk, “ASEV etkinliklerinin hazırlanmasında büyük emekleri olan öğrencilerimize, eğitmenlerimize, çocuklarımızın her daim yanında olan ailelerimize, sanata ve sanatçıya destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.    
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL