Kültür Sanat

Burhaniye Belediyesi Tarih, Şifa ve Kültür Teması İle Düzenlenen Aromaterapi Festivali Ören'de Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Burhaniye, Ayvalık, Edremit ve Gömeç Belediyeleri iş birliği ile Tarih, Şifa ve Kültür teması ile düzenlenen Balıkesir 5.

Burhaniye Belediyesi Tarih, Şifa ve Kültür Teması İle Düzenlenen Aromaterapi Festivali Ören'de Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Burhaniye, Ayvalık, Edremit ve Gömeç Belediyeleri iş birliği ile Tarih, Şifa ve Kültür teması ile düzenlenen Balıkesir 5. Aromaterapi Festivali Burhaniye Belediye Binası önünden Tarıma, Çiftçiliğe ve Balıkesir’in zengin topraklarına verilen öneme ithafen düzenlenen traktör korteji ile başladı.

Düzenlenen traktör kortejinin ardından Ören’de düzenlenen açılış töreninde açılış kurdelesini Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Naki Çetin, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Erbalaban, Ayten Tuna ve Burhaniye Belediye Meclis Başkanvekili Tarık Erdil tarafından kesildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın, Başkanımız Ali Kemal Deveciler‘in, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş’ın, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in ve Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı’nın açılış konuşmalarını da yaptığı festival yoğun katılım ile başladı. Yapılan açılış konuşmalarının ardından festival stant ziyaretleri ile devam ederken 5. Aromaterapi Festivali’nin 1. günü Ören Sahili’nde düzenlenen Birsen Tezer konseri ile müzik dolu bir gece ile sonlandı.

Festival boyunca Burhaniye BAÇEM’de aromatik bitkilerin ülkemizdeki üretim yöntemleri ve pazarlanması ile ilgili seminerler ve tanıtım eğitimleri verilirken Ören’de bulunan stantlarda ise 4,5,6,7 Temmuz tarihlerinde sunumları yapılacak.

Çeşitli etkinlikler ile ilçemizde düzenlenen ve gün boyunca birbirinden güzel konserler, söyleşiler ve sergiler ile devam edecek olan tarih, şifa ve kültür dolu festival alanına ve Burhaniye Belediyesi standımıza tüm misafirlerimizi bekliyor, Tarih, şifa ve kültürün bir araya geldiği bu muhteşem festivalde siz değerli misafirlerimizi ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL