Teknoloji

Diablo Immortal – Kıvrılan Abis'e İn

ABİS EŞİĞİ: Bu aksiyon dolu açık dünya canavar avı, maksimum dört oyunculu grupları hareket hâlinde tutacak ve onları olabildiğince çok canavar öldürürken sisle kaplı bir portal dünyasında yolculuğa çıkartacak.

Diablo Immortal – Kıvrılan Abis'e İn
  • ABİS EŞİĞİ: Bu aksiyon dolu açık dünya canavar avı, maksimum dört oyunculu grupları hareket hâlinde tutacak ve onları olabildiğince çok canavar öldürürken sisle kaplı bir portal dünyasında yolculuğa çıkartacak. Korkunun Nefesi adıyla bilinen ve yaklaşmakta olan bir varlık, oyunun son aşaması için tasarlanan bu faaliyette oyuncuları kovalayacak. Oyuncuların nihai patron karşılaşmasından önce belirlenen güvenli bölgelerde durması gerekmektedir.
  • EREBBAN: Derinleri Arındır oyun modundan esinlenerek modellendi. Maksimum dört oyunculu gruplar, canavarlar veya tuzaklar tarafından yok edilmeden olabildiğince çok sandık toplamak için zamana karşı yarışır. Son sandığa doğru ilerlerken gizli sandıkları bulmak için kaleyi keşfet. Son sandık çıktıktan sonra oyuncuların sandığı bulmak ve ölmeden kale girişine dönmek için 30 saniyeleri olacak. Tabii işin bir de zor kısmı var. Oyuncuların ayrıca onları takip eden yenilmez patrondan da kaçması gerekiyor!
  • RÜN SİSTEMİ VE EKİPMAN: Diablo Immortal, oyuncuların teçhizatlarını serbestçe yükseltebilmesini ve yeni zirvelere çıkmasını sağlayan bir Rün sistemi getiriyor. Alt edilen düşmanlardan düşen Rünler, daha yüksek seviyeli Rünler oluşturmak için Efsanevi teçhizat yuvalarına yerleştirilebilir veya birbirleriyle birleştirilebilir. Öğe ilerlemesi ayrıca Efsanevi teçhizatlara üç taneye kadar fazladan ek ekleyecek.

 

Kıvrılan Abis ile ilgili daha fazla bilgi almak için blog gönderimize buradan erişebilirsin.

Diablo Immortal’ın yakın zamanda eklenen en yeni sınıfına göz atmayı unutma ve Fırtına olarak büyük güncellemeyi deneyimle.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL