Ekonomi

Dünya Çevre Günü: Uzaktan Çalışma ile Sürdürülebilir Geleceğe Adım Atın

GIG ekonomi modeli ile karbon salınımının azaltılmasına yönelik önemli çözümler sunan Champs, kendi yeteneği olan 18.

Dünya Çevre Günü: Uzaktan Çalışma ile Sürdürülebilir Geleceğe Adım Atın

GIG ekonomi modeli ile karbon salınımının azaltılmasına yönelik önemli çözümler sunan Champs, kendi yeteneği olan 18.000’den fazla üyesinin evden çalışması, trafiğe çıkmaması durumunda, yılda 4.000 ton karbon salınımının önüne geçilebileceğini belirtiyor.

Dünyanın dört bir yanından çevreye duyarlı bireyler ve kuruluşlar tarafından kutlanan Dünya Çevre Günü’nde Champs, sürdürülebilirlik ve çevreyi koruma korusundaki kararlılığını bir kez daha vurguluyor. Karbon salınımını azaltma ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlama konusunda önemli adımlar atarak gezegenimizin geleceğine yatırım yapan Champs, faaliyetlerinin çevre üzerindeki etkisini en aza indirmek için çeşitli stratejiler uyguluyor.

GIG ekonomi modeli ile çalışanların işe gidip gelme sürecinde oluşan karbon ayak izini minimize eden Champs, uzaktan çalışma modeli ile trafikte harcanan zamanı azalttığını ve böylece daha az fosil yakıt tüketimi sağladığını gösteriyor. Çevresel sürdürülebilirliği iş stratejisinin merkezine koyan Champs, tüm yeteneklere sürdürülebilir iş modelleri sunuyor ve bu olumlu etkileri artırmak için daha fazla profesyoneli uzaktan çalışma modeline yönlendirmeyi amaçlıyor. 

“Günlük işe gidip gelme ihtiyacı azaldığında, karbon emisyonu da azalıyor”

Champs’in çevresel sürdürülebilirlik ve karbon emisyonunu azaltmaya yönelik hedefleri arasında işe gidiş ve dönüş saatlerinde oluşan yoğun trafiğin azaltılmasının da yer aldığını belirten Champs Kurucu Ortağı ve Yöneticisi Mahir Tüzün“Champs, uzaktan çalışma modelleri ile GIG ekonomisine dahil olan istihdamın artması durumunda azalan trafik nedeniyle de karbon emisyonunun azaltılmasına yönelik önemli bir çözüm sunuyor. Bireylere uzaktan veya merkezi olmayan bir şekilde çalışma imkanı tanıyarak, GIG ekonomisinin gücü ile günlük işe gidip gelme ihtiyacını azaltıyoruz. Bu da daha az trafik sıkışıklığına, araçlardan daha düşük karbon emisyonu salınmasına ve ulaşım altyapısına olan baskının azalmasına yol açıyor. Bu yönüyle Champs, çevresel sürdürülebilirliğe de katkı sağlıyor” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL