Gündem

Foşur Foşur yıkanan cadde ve sokaklara gül suyu sıkıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından cadde ve sokaklar yıkanarak drone ile gül suyu sıkıldı.

Foşur Foşur yıkanan cadde ve sokaklara gül suyu sıkıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından cadde ve sokaklar yıkanarak drone ile gül suyu sıkıldı. Belediye Başkanı Rasim Arı da çalışmalara katılarak kullandığı iş makinesi ile caddeleri yıkadı.

Nevşehir Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesinde mahallelerde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının son gününde belediye ekipleri bugün cadde ve sokakları yıkadı. Yıkanan cadde ve sokaklara daha sonra drone ile gül suyu sıkıldı.

İtfaiye Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalarda çok sayıda belediye personeli görev aldı.

Belediye Başkanı Rasim Arı da çalışmaları sahada başkan yardımcıları ile birlikte takip etti. Kendi kullandığı arazöz ile caddeleri yıkayan Arı, vatandaşların güzel bir bayram geçirmesi için büyük bir gayretle görev yapan tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Arı, “Kurban Bayramı’nı inşallah hep birlikte idrak edeceğiz. Bayram öncesi hem şehrimizde yaşayan vatandaşlarımız hem de şehir dışından ve yurt dışından Nevşehir’e gelecek olan hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz için yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Geldiklerinde pırıl pırıl bir şehir bulacaklar inşallah. Bu vesileyle Nevşehirli hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL