Gündem

Galataport İstanbul'da Dördüncü Kez “Rıhtımda Yoga”

Kiko Milano ve Doğuş Otomotiv Plus | Audi sponsorluğunda Cihangir Yoga ile uzun soluklu bir iş birliğine adım atan Galataport İstanbul, “Rıhtımda Yoga” adlı kolektif aktivite serisinin dördüncüsünü 31 Ağustos Cumartesi 08:00-09:00 saatleri arasında Doğuş Meydanı’nda düzenleyecek.

Galataport İstanbul'da Dördüncü Kez “Rıhtımda Yoga”

Kiko Milano ve Doğuş Otomotiv Plus | Audi sponsorluğunda Cihangir Yoga ile uzun soluklu bir iş birliğine adım atan Galataport İstanbul, “Rıhtımda Yoga” adlı kolektif aktivite serisinin dördüncüsünü 31 Ağustos Cumartesi 08:00-09:00 saatleri arasında Doğuş Meydanı’nda düzenleyecek. İlk üç buluşmada bin civarı yoga tutkununu bir araya getiren Galataport İstanbul, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak. Detoks by Tost ise sağlıklı tatlarıyla etkinliğe renk katacak.

Yoga eğitmenleri Alara Yarcan ve Karatay Tayat’ın temel yoga pozları ve nefes tekniklerini uygulamalı bir şekilde aktaracağı programda katılımcılar, öz benliklerini keşfetmek üzere keyifli bir yolculuğa çıkacaklar. Her yaştan insana ücretsiz katılım olanağı sunan “Rıhtımda Yoga”, kişilerin sabahın erken saatlerinde Boğaz’a karşı pozitif enerji depolamalarını sağlayacak. Meraklıları tarafından büyük ilgi toplayan “Rıhtımda Yoga” serisinin sonuncusu ise 21 Eylül’de gerçekleşecek. 31 Ağustos seansı için kaydınızı Cihangir Yoga adresinden oluşturabilir, matınızı yanınızda getirerek Galataport İstanbul’un keyif ve huzur dolu atmosferinde güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL