Gündem

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç'i ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdi

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, iade-i ziyaretler ve karşılıklı işbirliği istişarelerinde bulunmak üzere Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A.

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç'i ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdi

Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, iade-i ziyaretler ve karşılıklı işbirliği istişarelerinde bulunmak üzere Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Akgün Altuğ ve Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç’i ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Geyve Belediye Başkanlığı’na seçilen Selçuk Yıldız’ı kurum ziyaretlerine başlayarak Geyve’de gerçekleşecek projeler için istişarelerde bulunmak üzeri önce Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Akgün Altuğ ve yönetim kurulu üyeleri ile SATSO yerleşkesinde bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Geyve’nin sanayi ve ticari alanlarda gelişimine katkı sunabilecek projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Başkan Yıldız, SATSO ziyaretinin ardından Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç ve yönetimi ile Borsa binasında bir araya geldi. Ziyarette Geyve’nin ticaret hacminin arttırılması ve ilçe ekonomisinin güçlendirilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu.

“Şehrin tüm dinamikleri ile bir araya gelerek Geyve’nin gelişimini ortak akılla sağlayacağız”

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız; “Kurum ziyaretlerimize başladık. Geyve’nin ekonomik kalkınmasını ve kentsel manada gelişmesini ortak akıl ile hareket ederek sağlayacağız. Bu manada hem SATSO Başkanımız Akgün Altuğ ile hem de Sakarya Ticaret Borsası Başkanımız Mustafa Genç ile bir araya geldik. Öncelikle kendilerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Geyve’nin ve Sakarya’nın gelişimi için birlikte gerçekleştirebileceğimiz projeler hakkında da istişarelerde bulunma fırsatı yaşadık. Bu vesile ile Geyve’mizin gelişimine katkı sağlayacak, ekonomisini kalkındıracak projeleri olan tüm yatırımcıları da ilçemize davet ediyorum.” Dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL