Ekonomi

HIlton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa 'da Bayram Tatili: Dinlenme ve Eğlence bir arada!

Dinlenme ve eğlenceyi bir arada sunan Hilton Dalaman’dan EMRE ALTUĞ ile unutulmaz bir bayram… Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, bayram tatilini unutulmaz kılmak için özenle hazırladığı programla misafirlerini, hayalini kurdukları tatilde hem dinlendiriyor hem de eğlendiriyor.

HIlton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa 'da Bayram Tatili: Dinlenme ve Eğlence bir arada!

Dinlenme ve eğlenceyi bir arada sunan Hilton Dalaman’dan EMRE ALTUĞ ile unutulmaz bir bayram…

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, bayram tatilini unutulmaz kılmak için özenle hazırladığı programla misafirlerini, hayalini kurdukları tatilde hem dinlendiriyor hem de eğlendiriyor. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da misafirleri harika bir müzik ziyafeti bekliyor. Konserlerin yanı sıra pek çok etkinlik ile Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa keyifli bir bayram için hazır.

Bayram tatilinde müzik ve eğlence dolu anlar yaşamak isteyenler için Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, ünlü sanatçı Emre Altuğ’u ağırlıyor. 16 Haziran akşamı gerçekleşecek olan bu özel konser, misafirlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Misafirler, doğanın içinde, deniz ve güneşin tadını çıkarırken Emre Altuğ’un sevilen şarkılarıyla coşku dolu bir akşam geçirecekler.

Bu bayram, Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’da misafirleri ayrıca Retrobüs ve Gülbe Alageyik ile şahane bir müzik ziyafeti bekliyor. Konserlerin yanı sıra Apocylpse Party ve White Party ile Hilton Dalaman’da keyifler ikiye katlanıyor. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’nın sunduğu geniş yelpazede etkinlikler ve aktivitelerle her her an dolu dolu geçecek.

Bayram Çocuklara Güzel…

Çocuklar için özel hazırlanan atölyeler, mini golf, seramik boyama ve daha birçok etkinlikle hem eğlence hem de öğrenme fırsatı sunuluyor.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, misafirlerine hayal ettikleri tatili gerçeğe dönüştürmek için özenle hazırladığı bu özel programla dolu dolu bir bayram tatili vadediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL