Ekonomi

HONOR 2023 ESG Raporunu Sürdürülebilir Kalkınma Forumu'nda Açıkladı

Küresel teknoloji markası HONOR, bugün Palace Museum Jianfu Palace Garden’da ikinci HONOR ESG Sürdürülebilir Kalkınma Forumuna ev sahipliği yaptı.

HONOR 2023 ESG Raporunu Sürdürülebilir Kalkınma Forumu'nda Açıkladı

Küresel teknoloji markası HONOR, bugün Palace Museum Jianfu Palace Garden’da ikinci HONOR ESG Sürdürülebilir Kalkınma Forumuna ev sahipliği yaptı. Birleşmiş Milletler Sanayi Kalkınma Örgütü (UNIDO) Yatırım ve Teknoloji Tanıtım Ofisi (ITPO), Merkezi Güzel Sanatlar Akademisi (CAFA) ve Çin Döngüsel Ekonomi Derneği (CACE) gibi saygın kuruluşlar tarafından desteklenen forum, diplomatları, uluslararası kuruluşları, endüstri derneklerini, üniversiteleri ve işletmeleri sürdürülebilirlik konusunda aydınlatıcı tartışmalar için bir araya getirdi. 

Düzenlenen etkinlikte HONOR, gençlerin güçlendirilmesi, İyilik için Teknoloji ve yeşil dönüşüm alanlarındaki ilerlemesini vurgulayan Çevresel, Sosyal ve Kurumsal Yönetim (ESG) 2023 Raporunu resmi olarak açıkladı. Aynı zamanda HONOR Talents Küresel Tasarım Ödülleri sergisi de Palace Museum’da yerini alarak HONOR’un gençleri güçlendirme ve kültürel mirası koruma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Teknolojik Yeniliklerle Sürdürülebilir Kalkınmayı Desteklemek

Dünyanın önde gelen teknoloji markalarından biri olan HONOR, ESG’yi yedi temel alanı kapsayan uzun vadeli stratejik bir hedef olarak konumlandırıyor; Çevre Koruma, İyilik için Teknoloji, Gizlilik, Gençlerin Güçlendirilmesi, Tedarikçi KSS, Çalışan Gelişimi ve Sorumlu Yönetim.

HONOR Device Co. Ltd. CEO’su George Zhao, “İnsan merkezli sürdürülebilir kalkınmaya kendini adamış olan HONOR, her zaman yenilikçi, açık ve kapsayıcı bir marka olmak için çabalıyor. Aynı zamanda bunun ötesine geçmeye ve herkes için yeni bir akıllı dünya yaratmaya çalışıyoruz” sözleriyle kalkınma raporunun ana mesajını dile getirdi. 

Genç Yetenekleri Potansiyellerini Sergilemeleri için Güçlendirmek

HONOR Talents Küresel Tasarım Ödülleri, dünya çapında genç yeteneklerin tüm potansiyellerini sergileyebilecekleri bir platforma dönüştü.   Geçtiğimiz dört yıl boyunca 40’tan fazla ülkeden ve 240 üniversiteden 25.000 başvuru toplandı. 2023 yılında, CAFA’dan Yuan Shi tarafından yaratılan ” What’s Going on in the Stone” adlı interaktif sanat enstalasyonu Küresel Birincilik ödülüne layık görüldü. Bu enstalasyon, izleyicileri Han Hanedanlığından karakterlerle nesiller arası etkileşime geçmeye davet ederek teknoloji ve kültürün ilgi çekici çarpışmasını canlı bir şekilde yakalıyor.

Bu sene HONOR Talents Küresel Tasarım Ödülleri sergisi Jianfu Palace Garden’daki Yanchun Pavilion’da düzenlendi. Daha önce New York’taki Birleşmiş Milletler Genel Merkezi, Meksika’daki Paseo de la Reforma ve Humburg Dünya Mirası Alanı Speicherstadt’ta düzenlenen sergilerin ardından, HONOR’un gençleri güçlendirme projesi bir kez daha dünya çapında bir kültürel simgeye dönüştü.

HONOR’un İyilik İçin Teknolojiye Bağlılığı

HONOR, Tech for Good stratejisi doğrultusunda her zaman insan merkezli teknoloji ve ürünler geliştiriyor. Yaşlıların, görme ve işitme engelli bireylerin dijital ihtiyaçlarını karşılamak için HONOR, ekran okuma ve yapay zeka altyazıları gibi cihaz üzerinde yapay zeka çözümleri sunuyor, çevrimdışı ve kişiselleştirilmiş erişilebilirlik özellikleriyle dijital uçurumlar arasında köprü kuruyor. HONOR, 2023 yılı sonuna kadar 26 engelli dostu proje geliştirdi ve uyguladı. Görsel yardım işlevleriyle 4,66 milyondan fazla kullanıcıya ve işitme yardımı özellikleri ile 940.000’den fazla kullanıcıya fayda sağladı.

Bu sene ESG Sürdürülebilir Kalkınma Forumunda da HONOR, engelli insanlar için sesi görünür kılan tescilli gerçek zamanlı AI altyazı özelliğini sergiledi. HONOR Device Co. CEO’su George Zhao “HONOR, gelecekteki Tech for Good girişimlerimizde açık ve işbirlikçi bir yaklaşım benimsiyor. Açık iş birlikleri sayesinde, cihaz ve bulut tabanlı yapay zeka arasındaki sinerjiden yararlanarak ESG ve diğer alanlarda yapay zekanın potansiyelini tamamen ortaya çıkarıyoruz” dedi.

Temiz Enerji Kullanımı İlk Yılda %8’e Ulaştı

HONOR, iklim değişikliğini kurumsal yönetimine aktif olarak dahil ediyor. 2045 yılına kadar karbon-nötr operasyonlara ulaşma hedefiyle, ürünleri, üretimi ve operasyonları genelinde karbon emisyonlarını azaltmak için önemli çabalar gösteriyor ve çevresel sürdürülebilirliğe olan güçlü kararlılığını ortaya koyuyor. HONOR, 2023’ten bu yana, ilk yıl enerji kullanımının %8’ini oluşturan temiz enerjiyi kullanmayı tercih ediyor.

HONOR, yeşil ürün ve üretim taahhüdünde kayda değer kilometre taşlarına ulaştı. Araştırma ve tasarım, malzeme seçimi, dayanıklılık ve verimlilik alanlarındaki ilerlemeler sayesinde 128 HONOR akıllı telefon ve tablet CQC çevre sertifikası alarak yaklaşık 876 ton sera gazı emisyonunun azalttı. Ayrıca 2023 yılında uygulanan ambalaj yenilikleri sayesinde HONOR, 650 tonun üzerinde bir karbon azaltımı sağladı. 

HONOR Akıllı Üretim Endüstri Parkı, yılda 700.000 kWh temiz elektrik üretmesi beklenen kendi inşa ettiği fotovoltaik güç istasyonu ile ulusal düzeyde bir yeşil fabrika olarak kabul edildi.

Yeşil operasyonlar açısından HONOR, iç ofislerde ve çevrimdışı mağazalarda kağıtsız operasyonları benimsedi ve 2023 yılında 108 Masson çamının kesilmesini önlemeye denk bir basılı kağıt tüketiminde azalma sağladı.

2023 yılında HONOR’un ESG projeleri, Fortune China En İyi Tasarımlar ve Bloomberg Green ESG 50 dahil olmak üzere birçok yetkili endüstri kuruluşu tarafından ödüllendirildi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL