Teknoloji

Honor Okula Dönüş Heyecanını Kutluyor!

Teknoloji devi HONOR, yeni okul dönemine özel sunduğu kampanyalar ile öğrencilerin ihtiyaç duyduğu teknolojiyi erişilebilir kılıyor.

Honor Okula Dönüş Heyecanını Kutluyor!

Teknoloji devi HONOR, yeni okul dönemine özel sunduğu kampanyalar ile öğrencilerin ihtiyaç duyduğu teknolojiyi erişilebilir kılıyor. Şık tasarımı ve yüksek performansıyla HONOR 200 serisi, derslerde ve günlük aktivitelerde öğrencilerin vazgeçilmezi haline geliyor.

Eğitim sürecini daha verimli ve keyifli hale getiren HONOR 200 serisi hem gençlerin hem de ebeveynlerin ilgisini çekiyor. Geniş ekranı, güçlü işlemcisi ve gelişmiş multimedya özellikleriyle ders çalışırken, ödev yaparken ya da grup projelerine katılırken teknolojinin gücünü eğitime en iyi şekilde entegre ediyor.

Okul Dönemi Tüm Hızıyla Başlasın

Güçlü Snapdragon ile donatılan HONOR 200 serisi, üstün donanımıyla dikkat çekiyor. Kullanıcıların verilerini sınırsız bir şekilde depolamasına olanak tanıyan etkileyici bir 12GB bellek ve geniş 512GB depolama sürücüsü sağlayarak hızlı bir deneyimi garanti ediyor.

 

Gücünü 5200mAh Silikon-karbon pilden alan HONOR 200 Serisi, kesintisiz bir eğitim ve eğlence vadediyor. Yıldırım hızında 100W Kablolu HONOR SuperCharge ve 66W Kablosuz HONOR SuperCharge ile sadece 41 dakikada tamamen şarj desteği sunuyor.   

Stüdyo Kalitesinde Portre Fotoğraflar: Kendi Hikayenizi Yaratın

Portre fotoğrafçılığında efsaneleşen Parisli Studio Harcourt’un uzmanlığı ile HONOR’un platform düzeyindeki son teknoloji yapay zekâ yeteneklerini birleştiren HONOR 200 serisi, stüdyo kalitesinde portre fotoğrafçılığı deneyimi yaşatıyor. Yapay zekâ destekli portre özellikleri, etkileyici ekranı ve güçlü donanım performansıyla HONOR 200 serisi, öğrencilere sosyal medya içeriklerinde ve okul hayatının unutulmaz anılarını ölümsüzleştirmede eşsiz bir deneyim yaşatıyor.

Her karede mükemmel netlik ve ayrıntılar sunan HONOR 200, öğrencilerin yaratıcılıklarını açığa çıkarmasına yardımcı olan keyifli bir yol arkadaşı oluyor. 

HONOR’dan Eğitime Teknoloji Getiren Kampanya 

Eğitime teknolojinin gücünü yansıtmayı amaçlayan HONOR, 12 Ağustos – 7 Eylül tarihleri arasında Hepsiburada’ya özel HONOR 200 serisinde 7000 TL’ye varan indirimlerle tüketicilerle buluşuyor. Bu özel kampanya hem öğrenciler hem de çalışanlar için en uygun fiyatlarla en iyi teknolojiyi elde etme imkânı sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL