Otomobil

Hyundai Tamamen Elektrikli INSTER'in İlk Görüntülerini Paylaştı.

Hyundai, A segmentindeki yeni elektrikli modelinin adını INSTER olarak açıkladı.

Hyundai Tamamen Elektrikli INSTER'in İlk Görüntülerini Paylaştı.
  • Hyundai, A segmentindeki yeni elektrikli modelinin adını INSTER olarak açıkladı.
  • INSTER’ın ilk görsellerini de paylaşan Hyundai, sitilist piksel öğeleriyle şık tasarıma vurgu yapıyor.
  • Haziran ayının sonunda Busan Uluslararası Mobilite Fuarı’nda tanıtılacak aracın menzili ise 355 km.

Hyundai Motor Company, A segmentindeki yeni kompakt EV modelinin adını ve ilk görsellerini paylaştı. INSTER adı, İngilizce “intimate – innovative” yani “samimi ve yenilikçi” kelimelerinden türetilirken aynı zamanda ağırlıklı olarak piksel aydınlatma temasına da yer verilmiş. 

Hyundai’nin yeni yarı kompakt EV modelinin kökleri, aslında 2021’de tanıtılarak yalnızca Kore pazarında satışa sunulan benzinli CASPER’a dayanıyor. Tamamen elektrikli olarak geliştirilen Hyundai INSTER, sürüş dinamikleri açısından da segmentinde yeni standartlar belirleyecek. WLTP’ye göre 355 kilometre menzil sunan elektrikli otomobil, teknoloji ve güvenlik özellikleri açısından da segmentinin sınırlarını fazlasıyla aşmış olacak.

Paylaşılan görüntülerde şık tasarımı vurgulayan en önemli kriterin imza niteliğindeki LED gündüz farları ve piksel grafikli dönüş sinyalleri olduğu anlaşılıyor. Bu aydınlatmalara ek olarak, arka taraftaki ışık imzası da kompakt bir SUV profili sergiliyor. 

Hyundai INSTER’ın dünya lansmanı, Haziran ayı sonunda düzenlenecek Busan Uluslararası Mobilite Fuarı’nda gerçekleştirilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL