Gündem

İmza gençler için atıldı!

Lüleburgaz Belediyesi kapsamlı, bütüncül ve aktif iş gücü piyasası tedbirlerinin uygulanması yoluyla iş gücüne katılım ve istihdam edilebilirliğin artırılmasını hedefleyen “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı için Hibe Programını – NEETPRO” hayata geçirecek.

İmza gençler için atıldı!

Lüleburgaz Belediyesi kapsamlı, bütüncül ve aktif iş gücü piyasası tedbirlerinin uygulanması yoluyla iş gücüne katılım ve istihdam edilebilirliğin artırılmasını hedefleyen “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı için Hibe Programını – NEETPRO” hayata geçirecek. Gençler için önemli olacak söz konusu AB projesini Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer imzaladı.

“NEET PRO” kapsamında hazırlanan “Improve and Develop NEETs Skills and Competencies for Succesful Job Placement” isimli AB projesi hibe almaya hak kazandı. Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın eş başvuran olduğu 310.893,44 Euro’luk bütçesi olan ve 12 ay sürecek projenin iştirakçileri ise Kırklareli Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ile Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş. oldu. Söz konusu projenin sözleşmesi, Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı- Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı’nda imzalandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL