Gündem

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki kapsamlı bakım çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Kaldırım ve Taş Onarımları:   Ekipler bu kapsamda, Kayı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki bozulan kaldırım taşlarının tamirini titizlikle gerçekleştirdi.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki kapsamlı bakım çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Kaldırım ve Taş Onarımları:

 

Ekipler bu kapsamda, Kayı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki bozulan kaldırım taşlarının tamirini titizlikle gerçekleştirdi. Atatürk Mahallesi Belediye Blokları’ndaki ASKİ su arızasının neden olduğu hasar, kilitli taşların onarımıyla giderildi. Satıkadın Parkı yürüyüş yolundaki bordür taşları da dikkatli bir şekilde yenilendi. Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi’nin iç ve çevre alanlarında ise bozulan mermer ve andezit taşlarının onarımı tamamlandı.

 

Gençlik Merkezi ve Park Çalışmaları:

 

Şehit Tunahan Doktur Gençlik Merkezi’nde bulunan bocce sahası için hazırlanan zemine beton atıldı. Kayı Mahallesi Şehit Fatih Keskin Parkı’ndaki oyuncak grubunun beton atımı da başarıyla tamamlandı, bu sayede parkın güvenliği artırıldı ve kullanımı kolaylaştırıldı.

 

Altyapı ve Temizlik Çalışmaları:

 

Fethiye Mahallesi’nde çeşme için kazılan alanlar özenle kapatıldı. Çimşit Mahallesi girişindeki su hattı kazısı tamamlandı, Emirgazi Mahallesi’nde dere yatağı temizliği yapıldı. İbrahim Bitik İlkokulu’na yeni su bağlantısı sağlandı ve Akçaören Mahallesi mezarlığına modern bir şadırvan inşa edildi.

 

Yol Açımı ve Temizlik Faaliyetleri:

 

Fatih Mahallesi Bağlar Caddesi Emirgan Sultan Sokak, Kayı Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi Emir Sokak, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Atmaca Caddesi, Atatürk Mahallesi Madımak Sokak ve Selpar Sokak Selin Caddesi’nde yol açım çalışmaları başarıyla tamamlandı. Atatürk Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Satıkadın Mahallesi’nde yangın riskini azaltmak amacıyla bina çevrelerindeki kuru otlar greyder makinesi ile temizlendi. Kahramankazan Devlet Hastanesi çevresindeki kuru otlar da aynı şekilde temizlendi. Ayrıca, Fatih Mahallesi Efes Pilsen Fabrikası yanında çıkan yangının söndürülmesine ekipler iş makineleriyle destek verdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL