Gündem

Menemen'de Milli Coşku, Dev Ekranda Yaşayacak

Türkiye, EURO 2024 yolundaki kıran kırana maçlarından başarıyla çıkıyor, milli fırtına Menemen’de ilgiyle ve heyecanla takip ediliyor.

Menemen'de Milli Coşku, Dev Ekranda Yaşayacak

Türkiye, EURO 2024 yolundaki kıran kırana maçlarından başarıyla çıkıyor, milli fırtına Menemen’de ilgiyle ve heyecanla takip ediliyor. Vatandaşların ay yıldızlı ekibimize olan desteğini karşılıksız bırakmayan Menemen Belediyesi, Başkan Aydın Pehlivan’ın talimatıyla, ilçede Çekya maçında olduğu gibi, bu akşam oynanacak Avusturya maçında da dev ekran kuracak. Saat 22:00 itibariyle başlayacak mücadeleyi Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda izleyecek vatandaşlara hem Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirilecek, hem de ikram aracından ikramlarda bulunulacak.

“Haydi bizim çocuklar!”

Karşılaşma öncesi Menemenlileri Cumhuriyet Meydanı’ndaki coşkuya ortak olmaya davet eden Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Yolun sonu kupa olsun” dedi. Pehlivan, “Ülkemizde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın öncülüğünde sportif tesislere yapılan yatırımlar, her branşta kupa ve madalyalara dönüşüyor. Biz de Menemen Belediyesi olarak ilçemizde futboldan yüzmeye, basketboldan diğer birçok olimpik branşa kadar sporu ve sporcuyu destekliyor, yeni tesislere imza atıyoruz. Sporla bu denli iç içe geçmiş Menemen’imizde, hemşehrilerimizin milli takımımıza olan ilgisi göğsümüzü kabartıyor. Bu nedenle milli coşkunun sadece evlerde televizyon başında kalmaması adına, Cumhuriyet Meydanımızda kurduğumuz dev ekrana, her yaştan Menemenli, Çekya maçında büyük ilgi göstermişti. Avusturya maçında da aynı heyecanın, maç sonunda sevince dönüşeceğine inancımız tam. ‘Bizim çocuklar’ gol attıkça, Menemen’de yaşanacak coşkuya, tüm hemşehrilerimizi ortak olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL