Gündem

Salihli Belediyesi'nden Pazaryeri Kurallarına Uymayan Tezgâh Sahiplerine Ceza

Salihli Belediyesi, pazaryerindeki kurallara uymadığı tespit edilen iki tezgâh sahibine, Belediye Encümeni kararıyla 1 hafta süreyle kapatma cezası verdi.

Salihli Belediyesi'nden Pazaryeri Kurallarına Uymayan Tezgâh Sahiplerine Ceza

Salihli Belediyesi, pazaryerindeki kurallara uymadığı tespit edilen iki tezgâh sahibine, Belediye Encümeni kararıyla 1 hafta süreyle kapatma cezası verdi. Belediye yetkilileri, pazaryerinde düzenin korunması ve vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmesi için kuralların titizlikle uygulandığını belirtti.

 

Yapılan denetimler sırasında, ilgili tezgâh sahiplerinin uyması gereken düzen ve genel kurallar konusunda ihlaller yaptığı tespit edildi. Bunun üzerine, Belediye Encümeni tarafından alınan karar doğrultusunda, tezgâhların 1 hafta süreyle kapatılmasına karar verildi.

 

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Pazaryerlerimizde hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği bizim için önceliklidir. Kurallara uymayanlara karşı gereken yaptırımları uygulamaktan çekinmeyeceğiz. Herkesin bu kurallara titizlikle uymasını rica ediyoruz” dedi.

 

Belediye yetkilileri, pazaryerlerinde düzenli olarak denetimlerin devam edeceğini ve kurallara uymayanlar hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağını vurguladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL