Gündem

Yenişehir Belediyesi bayramın coşkusunu sokaklara taşıdı

Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlediği kortej geçişiyle büyük zaferin coşkusunu sokaklara taşıdı.

Yenişehir Belediyesi bayramın coşkusunu sokaklara taşıdı

Mersin Yenişehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda düzenlediği kortej geçişiyle büyük zaferin coşkusunu sokaklara taşıdı. 

Yenişehir Belediyesi milli bayramlarda geleneksel hale getirdiği kortej geçişini 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da gerçekleştirdi. Yenişehir Belediyesinin çağrısıyla bir araya gelen Mersin Bisiklet Derneği, Mersin Motosiklet Spor Kulübü,  Mersin Çukurova Klasik Otomobilciler Derneği, Mersin Off Road Kulübü ve Vosteam Mersin üyeleri araçlarıyla Yenişehir sokaklarını gezdi, zaferin coşkusunu kente yaydı.

Kortej renkli görüntülere sahne oldu

Yoğun katılımla gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören 30 Ağustos Zafer Korteji,coşkulu ve renkli şehir turuyla Yenişehirlilere bayram sevinci yaşattı. Yenişehir Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel olarak hazırladığı üstü açık otobüs eşliğinde Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi önünden başlayan kortej geçişi birbirinden renkli görüntülerle Mezitli Demokrasi Meydanı’nda son buldu.

 “Zaferin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum.”

Korteje katılan vatandaşlarla bir araya gelen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Büyük bir kortej oluştu, zaferin coşkusunu seslendirecekler. 102 yıl önce Sakarya’da sadece emperyalistler yenilmedi, aynı zamanda tüm mazlum milletlerin makus talihi de yenildi. 30 Ağustos bu nedenle çok kıymetlidir. Bize bu toprakların vatan yapan tüm kahramanlarımızın büyük emanetine sonsuza kadar sahip çıkacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun. Zaferin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum.” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL