Gündem

30 Ağustos Zaferine 3 boyutlu tasarım

Lüleburgaz Belediyesinin Lüleburgaz İnovasyon Merkezi’nde (LİMER) düzenlediği Tinkercad Atölyesi’ne katılan çocuklar 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde günün anlam ve önemine ilişkin 3 boyutlu tasarımlar yaptı.

30 Ağustos Zaferine 3 boyutlu tasarım

Lüleburgaz Belediyesinin Lüleburgaz İnovasyon Merkezi’nde (LİMER) düzenlediği Tinkercad Atölyesi’ne katılan çocuklar 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde günün anlam ve önemine ilişkin 3 boyutlu tasarımlar yaptı. Eğitmen Tuğcan Çağlayan gözetiminde gerçekleştirilen tasarımlar büyük beğeni topladı.

Lüleburgaz Belediyesinin LİMER’de gerçekleştirdiği etkinlikler tüm hızıyla sürerken, çocuklar eğitmenler gözetiminde kodlamadan 3 boyutlu tasarımlara kadar çok sayıda alanda eğitim alıyor. Bu eğitimlerden biri olan Tinkercad Atölyesi’nde ise çocuklar 3 boyutlu tasarımlarını 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde yaptı. Çocuklar eğitmen Tuğcan Çağlayan gözetiminde gerçekleştirdiği atölyede ortaya birbirinden güzel tasarımlar çıkardı.

Tinkercad nedir?

Tinkercad, 3 boyutlu tasarım amaçlı kullanılan eğitim amaçlı çevrimiçi bir Autodesk uygulamasıdır. “Kullanımı kolay” olarak tanımlanmış uygulama 2011’de kullanıma sürülmüştür. Okullarda 3D baskı için modeller oluşturmak ve giriş düzeyinde konstrüktif katı geometri eğitiminde kullanılmaktadır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL