Gündem

6. PhotoMaraton 11 Kasım'da bir kez daha Canon ana sponsorluğunda gerçekleşiyor! 

6.

6. PhotoMaraton 11 Kasım'da bir kez daha Canon ana sponsorluğunda gerçekleşiyor! 

6. PhotoMaraton 11 Kasım’da bir kez daha Canon ana sponsorluğunda gerçekleşiyor! 

1984 yılından bu yana 90’dan fazla ülkede düzenlenen ve fotoğraf kültürünü yaşatma misyonunu benimseyen PhotoMaraton, Türkiye’de 6. kez fotoğraf tutkunları ile bir araya geliyor. Canon, 11 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek etkinliği geçtiğimiz iki yılın ardından bir kez daha ödülleri ve tema belirleyicileriyle destekliyor. 

Fotoğraf Organizasyonları Derneği (FOTON) tarafından düzenlenen PhotoMaraton, 11 Kasım Cumartesi günü saat 09:00’da Tarihi Sirkeci Garı’nda başlayacak. Etkinlik; sırası ile Sirkeci, Beyazıt ve Şişhane sokaklarında tam 9 saat boyunca amatör ve profesyonel olmak üzere binlerce yetenekli fotoğraf severi bir araya getirecek. 

Her yıl olduğu gibi katılımcılara ücretsiz olarak Canon fotoğraf makinesi “bakım & temizlik” fırsatı sunan Canon, aynı zamanda yılın en çok konuşulan ürünlerini de fotoğraf severlerle buluşturacak. “EOS R Sistemi’nin 5 yılı” kapsamında 2018’den bu yana geliştirilen 11 aynasız fotoğraf makinesi gövdesi, RF ve RF-S lens serisi ve çeşitli aksesuarları ile; vlog kameraları, kompakt fotoğraf yazıcıları gibi birçok farklı segmentten ürünler katılımcıların deneyimleyebilmesi için Sirkeci Tren Garı’ndaki Canon standında yer alacak.

Bu yıl da etkinliği tema belirleyicileri ile destekleyecek Canon markası adına dijital kategoride Canon yeni Marka Elçisi Cem Talu ve Gezgin Foto İmtiyaz Sahibi Adem Meleke yer alırken video kategorisinde ise Mert Sezer Canon’u temsil edecek. Yarışma sonucu belirlenecek toplam 15 farklı temanın kazananlarının ise ödülleri Canon tarafından verilecek. 

Her yıl değişen ve tarafsız bir tutum sergileyen PhotoMaraton jürisinde 2023 yılında da birbirinden kıymetli isimler yer alıyor. Ali Kahveci, Ali Rıza Demir, Arzu Eke, Ebru Ceylan, Prof. Dr. Habip Koçak gibi isimler bu sene PhotoMaraton’da jüri görevini üstlenecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL