Teknoloji

9 milyon TL'yi aşan ödül havuzuyla Honor of Kings Invitational turnuvası Türkiye'de başlıyor

Tüm dünyada 100 milyondan fazla günlük aktif oyuncusu bulunan mobil MOBA devi Honor of Kings, resmi olarak Türkiye’de yayınlandı.

9 milyon TL'yi aşan ödül havuzuyla Honor of Kings Invitational turnuvası Türkiye'de başlıyor

Tüm dünyada 100 milyondan fazla günlük aktif oyuncusu bulunan mobil MOBA devi Honor of Kings, resmi olarak Türkiye’de yayınlandı. Ücretsiz ve Türkçe olarak indirilebilen oyuna ilerleyen süreçte yerel Kahraman ve kostümler de getirilecek. Ayrıca global pazarlara açılma stratejisinde uluslararası espor ekosistemine 15 milyon dolar yatırım planı oluşturan Honor of Kings, bu programın ilk ayağını da İstanbul’da başlatıyor. 2 – 10 Mart tarihleri arasında Grand Pera’da düzenlenecek Honor of Kings Invitational 1. Sezon turnuvasına Türkiye dahil 5 farklı ülkeden katılacak espor takımları, 9 milyon TL’yi aşkın ödül havuzu ve bir üst aşamaya çıkmak için mücadele edecek.

Günlük 100 milyon aktif kullanıcıyla dünyanın en çok oynanan mobil MOBA oyunu Honor of Kings, yoğun ilgi gören ön kayıt sürecinin ardından Türkiye’deki oyuncuların kullanımına sunuldu. Lansman ayına özel oyundaki 72 başlangıç Kahramanın tamamı ücretsiz olarak oyuncuların kullanımına açıkken global iş birliklerinden SNK ve Hello Kitty gibi markalardan ilham alınan Kahraman ve kostümler de oyunda bulunuyor.

Çoklu oyun modu imkanları

Oyuncularını her zaman yeni beceriler edinmeye ve mevcut becerilerini geliştirmeye teşvik eden Honor of Kings’te; Standart ve Sıralı 5’e 5, Mini Kanyon, 1’e 1 ve Sonsuz Dövüş Eğitim gibi alternatif modlarla mevcut. Ayrıca Honor of Kings, oyun içi etkinliklere katılan oyunculara Kahramanlar, kostümler ve daha birçok sürpriz kazanma fırsatı da vadediyor.

Şenyüz: Ön kayıt programına 3 milyondan fazla oyuncu katıldı

Honor of Kings’in ön kayıt sürecinde bölgedeki oyun severlerden yoğun bir ilgi gördüğünü söyleyen Tencent Games Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz “Sadece iki ay içerisinde Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve BDT bölgelerinden 3 milyondan fazla oyuncu, oyuna ön kayıt yaptırdı. Dünyanın en çok oynanan mobil MOBA oyununu Türkiye’ye getirirken, oyuncularımızın maksimum keyfi almasını sağlamak için çok yoğun bir hazırlık süreci geçirdik, ülkemize özel çalışmalar gerçekleştirdik. Oyunda Türkçe dil desteği bulunuyor ve ilerleyen süreçte yerelleştirme unsurlarımızı artıracağız. Orijinal Kahraman ve kostümlere ek olarak Honor of Kings’e ülkemizden yerel karakter ve kostümleri de dahil edeceğiz. Buna paralel oyun kalitesini artırma amacıyla bölgesel sunucular kuracak, oyuncularımızın taleplerini dinlemek için kurduğumuz özel müşteri hizmetleri ekiplerimizle onların geri bildirimlerini her zaman göz önünde bulunduracağız” dedi.

Şenyüz sözlerine şöyle devam etti: Uluslararası mobil espor sahnesine 2024 yılı için büyük bir yatırım planıyla giren Honor of Kings Global Invitational Series’in ilk turnuvasına ev sahipliği yapmak üzere seçilmekten büyük gurur duyuyoruz. Bu gelişme, Türkiye’nin küresel oyun ekosistemindeki önemini vurguluyor. 2 – 10 Mart tarihleri arasında Grand Pera Emek Sahnesi’nde ev sahipliği yapacağımız bu etkinlikte üç Türk takımımız ülkemizi temsil edecek. Kendileriyle gurur duyuyorum ve bol şans diliyorum. İnanıyorum ki bu program ve ekiplerimizin de çabasıyla espor ekosistemini büyütecek, yeni bir espor kitlesinin oluşmasına önayak olacağız” dedi.

Honor of Kings Invitational 1. Serisi bu hafta İstanbul’da 

Honor of Kings Invitational 1’inci sezon turnuvasına; Brezilya, Kazakistan, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden Alpha 7 Esports, Major Pride, Stalwart Esports, Twisted Minds ve Vivo Keyd Stars, Türkiye’den ise Beşiktaş Esports, FUT KAOS, ve IW WRX takımları katılacak. Takımlar, 9 milyon TL’yi aşkın ödül havuzunun yanı sıra Honor of Kings Invitational 2’nci Sezonuna yükselme hakkı için yarışacak.

Honor of Kings Türkiye YouTube ve Twitch kanallarından canlı olarak izlenebilecek Honor of Kings Invitational 1. Sezon organizasyonunun akışı ise şu şekilde:

  • 2 – 5 Mart: Grup Aşamaları
  • 7 – 8 Mart: Çeyrek Finaller
  • 9 Mart: Yarı Finaller
  • 10 Mart: Final Karşılaşmaları

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL