Teknoloji

Acronıs, ıdc marketscape'in dünya çapında siber kurtarma 2023 satıcı değerlendirmesinde lider olarak gösterildi

ACRONIS, IDC MARKETSCAPE’İN DÜNYA ÇAPINDA SİBER KURTARMA 2023 SATICI DEĞERLENDİRMESİNDE LİDER OLARAK GÖSTERİLDİ   Siber güvenlik alanında küresel bir lider olan Acronis, IDC MarketScape raporunun Dünya Çapında Siber Kurtarma 2023 Satıcı Değerlendirmesi’nde lider konumuna geldiğini duyurdu.

Acronıs, ıdc marketscape'in dünya çapında siber kurtarma 2023 satıcı değerlendirmesinde lider olarak gösterildi

ACRONIS, IDC MARKETSCAPE’İN DÜNYA ÇAPINDA SİBER KURTARMA 2023 SATICI DEĞERLENDİRMESİNDE LİDER OLARAK GÖSTERİLDİ

 

Siber güvenlik alanında küresel bir lider olan Acronis, IDC MarketScape raporunun Dünya Çapında Siber Kurtarma 2023 Satıcı Değerlendirmesi’nde lider konumuna geldiğini duyurdu. Bir kuruluşun siber saldırılarla mücadele etme yeteneği içinde hem proaktif savunma hem de reaktif kurtarmanın artan önemini gösteren siber kurtarma hakkındaki ilk rapor olan IDC MarketScape, Acronis’in alnındaki uzmanlığına vurgu yaptı. Rapor, Acronis’in dağıtımı kolaylaştıran ve benzersiz entegrasyon yeteneklerinin yanı sıra entegre uç nokta koruması sağlayan tek bir aracı da dahil olmak üzere temel hizmetlerini öne çıkarıyor.

 

IDC MarketScape, dünya çapında en önemli olduğuna inandığı siber kurtarma satıcılarından 12’sini değerlendirdi. Siber güvenlik alanında küresel bir lider olan Acronis, IDC MarketScape raporunun Dünya Çapında Siber Kurtarma 2023 Satıcı Değerlendirmesi’nde lider konuma yerleşti. IDC MarketScape, Acronis’i lider olarak adlandırırken, “siber koruma ve kurtarma için çözüm mimarisi, basit uygulama ve yönetim, veri koruma, veri kaybı önleme ve tehdit algılama için benzersiz teknoloji” gibi şirketin bu ayrıcalığı kazanmasını sağlayan çeşitli özelliklerini sıraladı.  Şirkete ait 50’den fazla bulut veri merkezi ve tüm büyük bulut hiper ölçekleyicileri ile fiziksel ve sanal ortamların yanı sıra uç nokta koruması için destek, Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR), Sağlık Sigortası Taşınabilirlik ve Sorumluluk Yasası (HIPAA), Kişisel Tanımlanabilir Bilgileri (PII) tanımlamak ve korumak için veri sınıflandırması da bu özellikler arasında yer aldı.

 

“Misyonumuz En Güvenilir Siber Korumayı Sunmaya Devam Etmek”

 

Şirketin son birkaç yıldaki kaynak yaratma çabalarına atıfta bulunan IDC MarketScape, “Acronis, yaklaşık beş yıl önce siber kurtarma pazarını hedefleyen ve çözümlerini özellikle siber kurtarma için yeniden tasarlayan ilk veri koruma satıcılarından biriydi. Acronis’in tamamlayıcı araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) çalışmaları, şirketin siber kurtarma satıcıları arasında yüksek performans göstermesini sağlıyor.” diye belirtti.

 

IDC MarketScape tarafından hazırlanan bu raporda siber kurtarma pazarında lider olarak tanınmanın bir onur olduğunu belirten Acronis Başkanı Gaidar Magdanurov, “Her gün yeni siber tehditler ortaya çıkarken, misyonumuz en güvenilir siber korumayı sunmaya devam etmektir. Acronis’in en iyi olduğu nokta, kurulumu ve yönetimi kolay, tek ve sağlam bir entegre çözüm arayan KOBİ kuruluşlarıdır. Bununla birlikte, farklı iş yükü gereksinimleri ve coğrafi olarak çeşitli operasyonları olan kuruluşlar için de uygulanabilir. Acronis kesinlikle büyük ölçekli kurguları ele almak için ölçeklendirme yeteneğine sahiptir. Siber dayanıklılık özelliğine sahip çözümler arayan müşterilerin yanı sıra uygulama ve yönetimi nitelikli bir Acronis kanal ortağına bırakmak isteyenler de Acronis’i değerlendirecektir.” açıklamalarında bulundu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL