Gündem

AK Parti Belediye Başkan Adayı DR. Mehmet Savran; “Biz gönül belediyeciliği yapıyoruz"

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr.

AK Parti Belediye Başkan Adayı DR. Mehmet Savran; “Biz gönül belediyeciliği yapıyoruz"

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Biz gönül belediyeciliği yapıyoruz. Yaptığımız hizmetlerle hemşehrilerimizin gönüllerine dokunuyoruz.” dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, her akşam şehrin farklı mahallelerinde çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Savran son olarak Kıratlıoğlu Mahallesi ve Sümer Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Konuk olduğu evlerde mahalle sakinleri ile sohbet ederek görüş ve önerilerini dinleyen Savran, açıkladığı projelere ilişkin vatandaşların sorularını cevaplandırdı.

Üç yıllık görev süresi boyunca şehrin tüm mahallelerinde alt yapıdan üst yapıya, sosyal belediyecilikten çevreye, yeşil alanlardan parklara tüm kesimleri ilgilendiren çağdaş ve modern bir belediyecilik hizmeti götürdüklerini kaydeden Savran, tüm bunları gerçekleştirirken partisine ve kendisine her zaman destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

“Bundan sonra da Nevşehir için çalışmaya tüm gücümüzle gayret göstereceğiz.” diyen Savran, “AK Parti neferi olarak hepimizin gayesi ülkemize, milletimize ve şehrimize aşkla hizmet etmektir. Hamdolsun ki bugüne kadar vatandaşlarımızla birlikte bıkmadan yorulmadan hizmet etmeye gayret gösterdik. Hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’a, ev ziyaretleri sırasında AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL