Gündem

AK Parti heyetinden Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr.

AK Parti heyetinden Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ziyaret

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti heyetinin bugünkü durağı kamu kurum ve kuruluşları oldu. Cuma namazını Fişekçi Camii’nde kılan Milletvekili Özgün ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran, cami çıkışında vatandaşlarla sohbet etti.

Fişekçi Camii çevresindeki işyerlerini ziyaret ederek esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan heyet daha sonra AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ile birlikte TUİK, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, PTT, Kapadokya Alan Başkanlığı ve İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Burada kurum yöneticileri ile görüşen ve çalışanlara kolaylıklar dileyen Özgün, Kemikkıran ve Savran’a ziyaretleri sırasında AK Parti Nevşehir İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yöneticileri de eşlik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL