Atasoy Bilgin
Gündem

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar 21 yıllık hizmetlere vurgu yaptı

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, milletin desteği ve duasıyla 21 yıldan beri yapılan hizmetlerin aynı şekilde yine milletin desteği ile 14 Mayıs’tan sonra da devam edeceğini söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar 21 yıllık hizmetlere vurgu yaptı

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, milletin desteği ve duasıyla 21 yıldan beri yapılan hizmetlerin aynı şekilde yine milletin desteği ile 14 Mayıs’tan sonra da devam edeceğini söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde esnaf, kahvehane ve vatandaş ziyareti yaptı. Gün boyu ilçede ziyaretlerini sürdüren Kırkpınar vatandaşlardan destek istedi.

“AK Parti olarak 21 yıldır hep eserlerimizle karşınıza çıktık,  hizmetlerimizi anlattık. Milletimizin gönlün de yine icratlarımızla olmaya devam edeceğiz” diyen Kırkpınar konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“2. Bölge milletvekili ve milletvekili adayı olarak İzmir’de bölge ayırmaksızın hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu gün sizlerin karşısına gerek Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaptığımız hizmetler gerekse bizim çalışmalarımızdan dolayı rahatlıkla çıkabiliyoruz. Sizlerden aldığımız destekle sizlere en iyi hizmeti yapmak için çalıştık, inşallah aynı şekilde desteğinizle devam edeceğiz. 21 yılda sabırla inşa ettiğimiz kazanımların sürmesi için her birimize çok önemli sorumluluklar düşüyor. Geçtiğimiz 21 yılda Türkiye Yüzyılı atılımımız için gereken altyapıyı büyük ölçüde tamamladık. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, sanayiden tarıma, spordan kültüre her alanda asırlık eksikleri tamamladık.”

Yapılan hizmetleri engellemek için her yola başvurduklarını vurgulayan Milletvekili Kırkpınar, “Demokrasi ve kalkınma atılımlarımızın önünü kesmek için her türlü yola başvurdular. İnsanları korkutmaktan tehdit etmeye, yalan ve iftira kampanyalarından darbecilere destek olmaya kadar, her yolu denediler. Yaptığımız her eseri engellemeye kalktılar. Ülkemize kazandırdığımız yolları, köprüleri, tünelleri, tren hatlarını, limanları, sanayi bölgelerini, konut projelerini engellemek için uğraştılar. Takoz siyasetiyle sokakları terörize etmekten, mahkeme kapılarını aşındırmaya kadar her şeyi yaptılar. Gerçeklerin üzerini çamurla, çamur siyasetiyle kapatamazlar” dedi.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yaşanan sıkıntıları yine AK Partinin çözeceğine işaret eden Kırkpınar, “Ülkemizin demokrasi ve kalkınma hamlelerini nasıl biz gerçekleştirdiysek, bugün de milletimizin hangi meselesi varsa yine biz çözeriz. Sözümüzü yerine getireceğimizin ispatı da ülkemize ve milletimize bugüne kadar kazandırdığımız hizmetlerdir. Devletimizin tüm imkânlarıyla, kadınlarımızın, gençlerimizin, emeklilerimizin, çalışanlarımızın, esnafımızın, çiftçimizin velhasıl milletimizin yanında daha güçlü şekilde yer alacağız. Eğitimden istihdama, kendi işini kurmadan evliliğe her konuda hibe ve kredi vererek, gençlerimizin geleceğini beraberce inşa edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL