Gündem

AK Parti Milletvekili Özgün ve Belediye Başkan Adayı Savran esnaf turunda

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr.

AK Parti Milletvekili Özgün ve Belediye Başkan Adayı Savran esnaf turunda

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’de, Milletvekili Süleyman Özgün ve Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran bugün Modern Çarşı içerisindeki işyerlerini ziyaret etti.

Girdiği her iş yerinde sıcak bir ilgi ile karşılanan Milletvekili Özgün ve Belediye Başkan Adayı Savran’a, ziyaretleri sırasında esnafların ve vatandaşların ilgisi oldukça yoğundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Savran, “Bizler halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Onların bizlere ilettiği görüş ve öneriler büyük önem ifade ediyor. Esnaflarımızdan, vatandaşlarımızdan gelen önerileri dinlemek ve bunları hayata geçirmek bize çok büyük mutluluk veriyor. İnşaallah yeni dönemde hep birlikte şehrimiz için güzel işlere imza atacağız.” dedi.

Milletvekili Özgün ve Belediye Başkan Adayı Savran’a esnaf ziyaretleri sırasında AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL