Gündem

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler öncesi Nevşehirlilere seslendi

‘Kazanan Nevşehir olsun” diyen Savran, Nevşehir’i her alanda hedeflerine ulaştırmak hazır ve kararlı olduklarını söyleyerek, “Haydi Nevşehir; son sözü birlikte söyleyelim” dedi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler öncesi Nevşehirlilere seslendi

‘Kazanan Nevşehir olsun” diyen Savran, Nevşehir’i her alanda hedeflerine ulaştırmak hazır ve kararlı olduklarını söyleyerek, “Haydi Nevşehir; son sözü birlikte söyleyelim” dedi.

31 Mart Pazar günü Nevşehir’i Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çok önemli bir kararın verileceğini belirten Başkan Adayı Savran, seçimlerin Nevşehir için hayırlı olmasını temenni etti. Tüm vatandaşları oy kullanmak için sandıklara davet eden Savran, şunları söyledi;

“Zamanı ve mekânı kıymetli kılan insandır. Nevşehir’imizi her zaman kıymetli kılan da sizlersiniz. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, sevdiklerimizle bir arada acı tatlı günler yaşadığımız şehrimiz de kıymetlimizdir ve varlığınızla güzeldir.

Marangoz bir baba ve ev hanımı bir annenin evladıyım. İçinizde çocukluğumu ve gençlik yıllarımı bilen büyüklerim var. Kiminizin elinden su içtim, kiminizin sofrasından yemek yedim. Komşuluğu, ikramı, edebi ve misafirperverliği bu şehrin insanından öğrendim.

Belediye başkanlığından önce, başta beni büyüten ve yetiştiren aileme ve şehrimin siz kadim halkına olan borcumu, yıllarca bir beyin cerrahı olarak gururla ödemeye çalıştım. Belediye başkanı olarak hizmet etme görevi verildiğinde de, görevin kutsallığı ilkesiyle, en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığıma da şahitsiniz.

Hayata, “üslubunuz kimliğinizdir” inancıyla bakan, buna gayret eden bir kardeşiniz olarak ifade etmek isterim ki: Belediye Başkan Adayı olarak şehrimizin hizmetine talip olduğum bu yeni dönemde de, sizlerin desteğiyle doğup büyüdüğüm şehrime hizmet etmek arzusu ve duasındayım. Çocuklarımızın, gençlerimizin, büyüklerimizin; kısacası her kesim ve bireyin yaşam kalitesini arttırabilmenin gayreti için çalışmaya talibim…Dünün tecrübesiyle, günün şartlarını ve geleceğin ihtiyaçlarını göz ardı etmeden, sizlerle birlikte yürümeye talibim…”İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturuyla, gönüller yapmaya gönüllüyüm. Belediye Başkanlığı görevimi bugüne kadar gurur ve azimle yerine getirmeye çalıştım.

Üzerimde hakkı olan şehrime hizmetimi, sizlerin desteğiyle yeniden sunma arzusundayım ve önümüzde buna sizlerin karar vereceği bir seçim var. İnsani değerlere ve demokrasiye olan inancımla sizlerden ricam, seçim günü vatandaşlık görevinizi yerine getirmeniz ve oyunuzu kullanmanız.

Aynı dileklerle sizden isteğim ise; şehrime olan vefa borcum, tecrübem ve kalbimde bana olan inancınızla, belediye başkanı olarak hizmet etmeye devam etmek. Bunun için oylarınıza ve desteğinize talibim. Ülkemiz adına birlik ve beraberlik içerisinde geçireceğimiz bir seçim olmasını diliyor, bu toprakların bir evladı olarak şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL