Gündem

AK Parti teşkilatı basınla buluştu

AK Parti Teşkilatı sabah kahvaltısında Nevşehir’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti teşkilatı basınla buluştu

AK Parti Teşkilatı sabah kahvaltısında Nevşehir’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programı Nems Cafe Restaurant’ta gerçekleştirildi. Programa, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ile birlikte Nevşehir’deki gazete, internet sitesi, radyo, televizyon ve haber ajanslarında görev yapan basın mensupları katıldı.

 

“Zafere ulaşacağız”

Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Nevşehir’de AK Parti belediyeciliğinin 31 Mart tarihinden sonra da devam edeceğini belirterek bunun için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını söyledi. Kemikkıran, “Bunun inancı ve kararlılığıyla çalışmalarımızın startını verdik. Vekillerimiz, belediye başkan adaylarımız ve teşkilatlarımızla beraber büyük bir inanç, kararlılıkla çalışmalarımızı yapacağız. Milletimizin teveccühü ile 31 Mart’ta zafere ulaşacağımıza inancımız tam. Bu seçim döneminin partimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Seçimlerin bir demokrasi yarışı içerisinde geçmesini diliyorum.” dedi.

 

“Cumhurbaşkanımıza Söz Verdik”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ise, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, belediye seçimlerini Nevşehir tarihinin en yüksek oyunu alarak kazanacaklarının sözünü verdiğini açıklayarak bu sözü yerine getirmek için kararlı olduklarını kaydetti. Çalışkan şöyle konuştu;

“Biz startımızı dün verdik ama zaten her zaman sahadaydık. Seçimden seçime değil her zaman teşkilatlarımızla beraber sahadaydık. Çok şükür bunun rahatlığını sahada yaşıyoruz. Önümüzdeki 63 günlük süre içerisinde Sayın Dr. Mehmet Savran başkanımızla beraber Nevşehir’e yeniden imza atacağız. Nevşehir’de başladığımız kutlu yolculuğumuza devam edeceğiz. Ben Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdim. Nevşehir’de tarihinin en yüksek oyunu alacağımızı söyledik. Allah nasip ederse verdiğimiz bu sözün arkasında duracak ve sahada tüm teşkilatlarımızla beraber çalışarak şehrimizde yeniden zafere ulaşacağız.”

 

“Nevşehir Halkına Güveniyoruz”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ise, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir’in yeniden AK Parti Belediyeciliği ile buluşması için çaba gösterdiklerini ve bunda başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti. Özgün, “Nevşehir 2004 yılından beri AK Parti Belediyeciliği ile yoluna devam ediyor. Allah izin verirse bundan sonraki, süreçte de bu devam edecek. Başkan adayımızı zaten şehrimiz yakından tanıyor. Kendisi göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli sahadaydı. Şimdi kendisinin yeniden belediye başkanı olması için tüm teşkilatlarımızla beraber durmadan, yorulmadan çalışacağız. 1 Nisan sabahı Allah nasip ederse belediyemizi dualarla yeniden Mehmet Savran başkanımıza teslim edeceğiz. Biz Nevşehir halkına güveniyoruz. “ şeklinde konuştu.

 

“Daha Yapacak Çok İşimiz Var”

Son olarak konuşan AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, 31 Mart seçimleri öncesinde partisine ve kendisine gösterdikleri teveccühten dolayı tüm Nevşehirlilere teşekkür etti.

 

Savran şunları söyledi; “3 yıllık bir sürecin sonunda demokrasin in kuralı gereği yeniden halkın iradesinin tazelenmesi, yeniden tecelli etmesi amacıyla 31 Mart2024 tarihinde sandığa gideceğiz. Bunun için biz çalışmalarımızın startını verdik. Memleketimize, insanlarımıza hayırlı olsun. Biz üç yıldır vatandaş memnuniyeti üzerine kurulu bir hizmet üzerinde durduk. Siyaseti vatandaşa hizmet etme aracı olarak gördük. Bundan sonra da bu şekilde görmeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman siyaseti, oturduğumuz makamları kişisel algılanmadık. Bunların halka hizmet için bir araç olduğunu ve halka karşı kullanılmayacağını hiç aklımızdan çıkarmadık. Kin tutmadık, adam ayırmadık, taraf tutmadık ve her zaman hakkın, adaletin yanında olduk. Bu sayede de çok şükür büyük bir halk teveccühü ile karşı karşıyayız. Hiçbir zaman kerameti kendimizde görmedik, kerametin birlikte, beraberlikte ve çalışmakta olduğunu aklımızdan çıkarmadık. Teşkilatlarımızı, ekibimizi, personelimizi hiçbir zaman dışarda görmedik, onların emeğini küçümsemedik. Dersini günü gününe çalışmış bir öğrenci rahatlığı var bizde. Bu asla bir rehavet değil. Aksine bizim daha çok çalışmamız için bir motivasyon. Tüm teşkilatımıza, partimiz için kapı kapı gezen dava arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Kimse tek başına başarılı olamaz. AK Parti Teşkilatları da bunca yıldır AK Parti başarısının en önemli unsurudur. Biz bunu hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Teşkilatlarımız sayesinde, vatandaşlarımızın teveccühü sayesinde, Cumhurbaşkanımızın başarılarının teveccühü sonucu ismini duyuran, bir yerlere gelip de sonra kerameti kendinde sanan insanlardan olmayacağız. Nevşehir’de yapacak çok işimiz var.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL