Gündem

AK Parti'den Konak'a gelen depremzedelere ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Konak’a yerleştirilen depremzedelerle bir araya geldi.

AK Parti'den Konak'a gelen depremzedelere ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Konak’a yerleştirilen depremzedelerle bir araya geldi. Günlerdir depremin vurduğu Hatay’da bulunan Özalan, “Deprem bölgesinde ve diğer nakil yapılan illerimizde tüm imkânlarımızla milletimizin yanındayız. Yaralarımızı devletimizin ve milletimizin dirayetli duruşuyla saracağız” dedi.

Hatay’da beraberindeki heyetle yıkımın sonuçları yerinde gördüklerini aktaran Özalan, “Ülkemiz tarihinde görülmemiş bir felaketle karşı karşıyayız. Milyonlarca yurttaşımızın yarasını sarmak için devletimiz tüm birimleriyle ayakta. Hatay’da çok güçlü bir deprem çalışması gördük. Eksiklerin hızla giderilmesi için gerekli temasları sağladık. Tüm milletimize başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

Hatay’dan sonra İzmir Konak’ta nakledilen depremzedeleri ziyaret eden Özalan, çalışmaları takip etti. AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş ve ekibinin de eşlik ettiği ziyarette depremzedelerin ihtiyaçları konusunda bilgi alındı.

Özalan, Konak’ta 278 hane toplam bin 100 kişinin deprem bölgesinden Konak’a getirildiğini belirterek, “Vatandaşlarımıza 450 bin TL nakdi yardım yapıldı.   

Bütün ihtiyaçları tamamlandı. Maddi manevi her konuda yanlarında olmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi. 

Ziyarette AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş da, depremin yıktığı Adıyaman’dan geldiğini ifade edere, “Yaralarımızı sarana kadar on ilimizde ve nakledilen tüm yurttaşlarımızın yanında olacağız” dedi.

Başdaş, hastanelere ve diğer konaklama noktalarına yerleştirilen depremzedelerle ilgili ilçe teşkilatı olarak bir ekibin sürekli takipte olacağını söyledi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL