Ekonomi

Akbank'tan Yeni Nesil Uluslararası Para Transferi Hizmeti: Akbank Fast Uluslararası

Akbank, uluslararası para transferlerine yeni nesil bir alternatif sunan Akbank Fast Uluslararası hizmetini müşterileriyle buluşturuyor.

Akbank'tan Yeni Nesil Uluslararası Para Transferi Hizmeti: Akbank Fast Uluslararası

Akbank, uluslararası para transferlerine yeni nesil bir alternatif sunan Akbank Fast Uluslararası hizmetini müşterileriyle buluşturuyor. Bu hizmetle Akbank Mobil üzerinden hızlı, şeffaf ve uygun fiyatlı uluslararası para transferi gerçekleştirmek mümkün oluyor. 

Akbank, müşterilerine sunduğu kolay ve hızlı çözümlere bir yenisini ekleyerek Akbank Fast Uluslararası hizmetini başlattı. Uluslararası para transferlerinde yeni bir alternatif olarak öne çıkan bu hizmet, Akbank müşterilerinin uluslararası para transferlerini hızlı ve uygun fiyatlı olarak gerçekleştirmelerine olanak sağlıyor. 

Dijitalleşmeyle artan mobilitenin para transferlerine de yansıtılmasının önemini vurgulayan Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce: “Bankacılık sektörü, her geçen yıl dijitalleşerek kendini yenilemeye hızla devam ediyor. Bizler de Akbank olarak dijitalleşme stratejimizde müşterilerimizin ihtiyaç duydukları her noktada yanlarında olmayı önceliklendiriyoruz. Bugün dünyanın diğer ucundaki sevdiklerimizle anında iletişim kurabildiğimiz gibi artık uluslararası para transferlerimizi de dilediğimiz zaman, kolaylıkla ve anında Akbank Mobil’den gerçekleştirebiliyoruz” dedi.

Akbank Mobil üzerinden kolayca erişilebilen bu yeni hizmet sayesinde Akbanklıların uluslararası para transferi işlemlerinde pek çok ayrıcalıktan yararlandığını belirten Akbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz ise “Akbank Fast Uluslararası ile Akbanklılar, 7 gün 24 saat transfer hizmetimizden yararlanabiliyor.  Vadesiz hesaplarından yurt dışındaki diğer bankaların vadesiz hesaplarına, transfer yapacakları ülkenin döviz cinsinden kolayca ve anında para gönderebiliyorlar. Müşterilerimiz, işlem ücretlerini transfer esnasında görüntüleyebiliyor ve işlem sonrasında ayrıca bir muhabir banka ücreti yansıtılmadığı için daha uygun fiyatla işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Sunduğu hız, kolaylık ve uygun fiyat avantajlarıyla Akbank Fast Uluslararası, yeni nesil hizmetlerimizin müşterilerimize sunduğu değeri gözler önüne seriyor. Bu çözümlerimize yenilerini ekleyerek müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL