Gündem

Alaska'yı BBC Earth ile Keşfedin

Alaska’yı BBC Earth ile Keşfedin   BBC Earth, Kasım ayında insan ve yaşamın keşfedildiği iki muhteşem belgesel serisiyle ekranlara dönüyor.

Alaska'yı BBC Earth ile Keşfedin

Alaska’yı BBC Earth ile Keşfedin

 

BBC Earth, Kasım ayında insan ve yaşamın keşfedildiği iki muhteşem belgesel serisiyle ekranlara dönüyor. “Sıfırın Altında Yaşam” ve “Yaş Almanın Sırları” izleyicilere hayatın derinliklerine yolculuk etme fırsatı sunuyor. 

 

Sıfırın Altında Yaşam’ın on birinci sezonunda Alaska’daki çetin yaşam koşulları gözler önüne seriliyor. Büyüleyici belgesel, soğuk ve tehlikeli bölgenin dört bir yanındaki yaşam mücadelesini izleyiciyle buluşturuyor. Farklı ailelerin karanlık ve dondurucu bir kışı atlatmak için verdikleri mücadelede zorluklar, engeller ve çözümler keşfediliyor. Sıfırın altında 62.2 dereceye kadar düşen sıcaklıklarıyla dünyanın en ölümcül hava koşullarından birine sahip bu bölge aynı zamanda dünyanın en sert, en dirençli ve izole topluluklarına da ev sahipliği yapıyor. Doğa ve insan arasındaki mücadelenin keşfedildiği belgeselin bu sezonunda Sue, Kavik’i acımasız bir kış fırtınasına hazırlıyor. Hailstonelar buzda balık tutmaya gidiyor, Andy yeni yavru köpekleri kızak takımına alıştırıyor ve Glenn ailesiyle paylaşmak için bir karibu avlıyor. “Sıfırın Altında Yaşam” 15 Kasım Çarşamba günü saat 00.00’da BBC Earth ekranlarında olacak.

 

Yaş almanın sırları BBC Earth ile keşfediliyor

BBC Earth, yaşamın içinden yapımlarıyla izleyiciye görsel şölen sunmaya devam ediyor. Dr. Michael Mosley yaşlanmanın sırlarını öğrenmek istiyor. Yaşlılığa meydan okuyan insanlarla tanışmak ve ipuçlarını öğrenmek üzere dünyayı gezmeye başlıyor. Mosley, yolculuğu sırasında yaşlanmanın bilimini araştırıyor ve edindiği bilgileri test ediyor. Yapım, yaşlanma sürecinin her aşamasını ele alarak insanların yaşlanma biçimlerini sorgulama ve değiştirme fırsatı sunuyor. İzleyicilere nasıl daha uzun ve sağlıklı yaşayacaklarına dair somut bilgiler veren “Yaş Almanın Sırları”, 7 Kasım Salı günü saat 00.00’da BBC Earth ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL