Atasoy Bilgin
Eğitim

Alp Navruz: “Beni zekâ ve iyi espri tavlar”

‘Yürek Çıkmazı’ dizisinin başrol oyuncusu Alp Navruz ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programının bu haftaki konuğu Alp Navruz…  Yakışıklı oyuncu Hakan Gence’ye yaşama bakışının yıllar içinde nasıl değiştiğini anlattı: “Hayatınızı planlama üzerine kurduğunuzda, bir şeyler ters gidince moraliniz bozuluyor.

Alp Navruz: “Beni zekâ ve iyi espri tavlar”

‘Yürek Çıkmazı’ dizisinin başrol oyuncusu Alp Navruz ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programının bu haftaki konuğu Alp Navruz…  Yakışıklı oyuncu Hakan Gence’ye yaşama bakışının yıllar içinde nasıl değiştiğini anlattı: “Hayatınızı planlama üzerine kurduğunuzda, bir şeyler ters gidince moraliniz bozuluyor. Şu an tamamen akıştayım, her süreci kabulleniyorum.  Hayatımda hırs, biraz azim kelimesiyle yer değiştirdi. Daha agresif kararlar alabiliyordum ya da daha çok erteleyebiliyordum. Bunları törpüledim.”

Öğrencilik yıllarında sırasının altına aşk mektupları bırakıldığını söyleyen Alp Navruz, “O zamanlarda da hiç romantik değildim. Ben daha çok realistim. Beni zekâ ve iyi espri tavlar. Güzel bakış ve güzel gülüş de etkiler” diyor.

 ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ her cuma saat 14.00’te yeni bölümüyle Hürriyet YouTube kanalında yayında.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL