Ekonomi

Anadolu Sigorta 2023 yılında Hizmet Ağına 200'den Fazla Sağlık Kurumu Ekledi

Anadolu Sigorta müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda anlaşmalı sağlık kurumları ağını genişletmeye devam ediyor.

Anadolu Sigorta 2023 yılında Hizmet Ağına 200'den Fazla Sağlık Kurumu Ekledi

Anadolu Sigorta müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda anlaşmalı sağlık kurumları ağını genişletmeye devam ediyor. Anadolu Sigortalıların Türkiye’nin birçok ilinde hizmet alabilecekleri anlaşmalı kurumlara, 2023 yılında 200’ü aşkın yeni kurum eklendi. 

Anadolu Sigorta, Türkiye genelinde hastane ağını genişletmeyi ve sigortalıların seçeneklerini artırmayı sürdürüyor. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni kurumlarla anlaşmalar devreye alan Anadolu Sigorta, 2023 yılında 200’ün üzerinde kurumu ağına ekledi. 

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Taylan Matkap “İçinde bulunduğumuz ortamda sağlık branşında, ürün ve teminat çeşitliliğinin artırılması, anlaşmalı sağlık kurumları ağının genişletilmesi ve aynı zamanda sigortalıların bütçesine ve ihtiyacına göre ürünler sunulması giderek daha önemli hale geliyor. Şirket olarak biz de bu konularda sürekli yeni çalışmalar yapıyoruz. Ürünlerimizi güncel müşteri ihtiyaçlarına uygun olarak her geçen gün geliştirmeye devam ediyoruz. Zaman zaman gerçekleştirdiğimiz kampanyalarla da daha fazla kişiye ulaşmaya çalışıyoruz. Sağlık sigortaları belki de hayatın en zorlu risklerine karşı güvence altında olmak ve onlara hazırlıklı olmak demektir. Bu bağlamda koşullar ne olursa olsun müşterilerin farklı ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun ürünler sunuyoruz. Bunu yaparken aynı şekilde anlaşmalı kurum ağımızı genişletmeyi de son derece önemsiyoruz. 2023 yılı bu anlamda oldukça verimli bir yıl oldu ve bu yıl 200’ün üzerinde kurumu anlaşmamız kapsamında hizmet ağımıza ekledik. Önümüzdeki dönemde de bu ivmeyi sürdürerek anlaşmalı kurum ağımıza yenilerini eklemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL