Gündem

Anadolu Sigorta, TOBFED'in Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi'nin Yeşil Bayrak Sertifika Sponsoru Oldu

Sigortalıları yenilikçi ürün ve hizmetlerle buluştururken sürdürülebilirlik bakış açısını tüm iş süreçlerine dahil eden Anadolu Sigorta, Türkiye Araç Satış Sonrası Hizmetler Federasyonu’nun (TOBFED) 3’üncü kez düzenlediği Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi’nin Yeşil Bayrak sertifika sponsorluğunu üstlendi.

Anadolu Sigorta, TOBFED'in Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi'nin Yeşil Bayrak Sertifika Sponsoru Oldu

Sigortalıları yenilikçi ürün ve hizmetlerle buluştururken sürdürülebilirlik bakış açısını tüm iş süreçlerine dahil eden Anadolu Sigorta, Türkiye Araç Satış Sonrası Hizmetler Federasyonu’nun (TOBFED) 3’üncü kez düzenlediği Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi’nin Yeşil Bayrak sertifika sponsorluğunu üstlendi. Anadolu Sigorta bu sayede sektörde işletmelerin yeşil dönüşümüne de ilham verecek.

Anadolu Sigorta, daha sürdürülebilir dünya kurmanın ancak kurumsal ortaklıklar ile mümkün olduğuna duyduğu inançla Türkiye Araç Satış Sonrası Hizmetler Federasyonu’nun (TOBFED) 3’üncü kez düzenlediği Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi’nin sertifika sponsoru oldu. 21 Aralık’ta Swissotel the Bosphorus İstanbul’da düzenlenen zirvede Anadolu Sigorta Hasar Koordinatörü Sinem Gürün, yeşil bayrak sertifikası almaya hak kazanan Anadolu Sigorta araç servislerine sertifikalarını takdim etti. 

Türkiye Otomotiv Bakım Dernekleri Federasyonu ve Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) yaptığı denetimler sonucu, ürünleri TSE standartlarına uygun, çalışanları Mesleki Yeterlilik Belgesi’ne sahip, İş Sağlığı ve Güvenliği önlemleri almış ve su geri dönüşüm sistemi kullanan yüksek hizmet kalitesine sahip işletmeler Yeşil Bayrak asmaya hak kazanıyorlar. Tüketici açısından önemli bir güven unsuru olan “Yeşil Bayrak”, 300.000 KOBİ, 1,5 milyon çalışan ve yıllık 1,4 milyar işlem ile ekonominin güç merkezlerinden olan araç satış sonrası hizmetler sektörünü sürdürülebilir geleceğe hazırlayarak sektörün sürdürülebilir dönüşümü için önemli bir motivasyon kaynağı olacak. Anadolu Sigorta, Yeşil Bayraklı servislerin sayısını arttırma hedefiyle bu sertifikaya sahip anlaşmalı oto servislerini web sitesinde öne çıkararak hasar ekosisteminde yeşil dönüşümün destekçisi olacak.

Okan Bayülgen ve Oylum Talu’nun moderatörlüğünü üstlendiği; Prof.Dr. Özgür Demirtaş ve Güven İslamoğlu’nun konuşmacı olduğu, otomotiv sektörü başta olmak üzere iş, sanat, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarından davetlilerin bir araya geldiği zirvede sertifika sponsoru olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Ali Kaplan, “Yakın gelecekte binlerce işletmeyi kapsaması planlanan, sürdürülebilirlik konusunda önemli bir prestije dönüşeceğine inandığımız Yeşil Bayrak Sertifikası, bu yıl ilk defa veriliyor. Anadolu Sigorta olarak çevresel, sosyal ve yönetimsel anlamda bütüncül şekilde kurguladığımız sürdürülebilirlik bakış açımızla, kurulduğumuz günden beri ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Enerji, kaynak ve su kullanımında çevreci ve döngüsel alternatiflere yönlendirilen, çalışanın güvenli ortamlarda çalışmasını temin eden yeşil bayrak, TSE Hizmet Yeterlilik Belgeli işletmelerin de yaygınlaşmasına destek olacak” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL