Gündem

Anadolu Sigorta, Türkiye'nin En Büyük Kış Spor Etkinliklerinden Winter Run İstanbul'a Sponsor Oldu

Anadolu Sigorta, dünyada birçok şehirde organize edilen ve Türkiye’de bu sene ikinci defa Dust Event’in düzenlediği Winter Run İstanbul’un ana sponsoru oldu.

Anadolu Sigorta, Türkiye'nin En Büyük Kış Spor Etkinliklerinden Winter Run İstanbul'a Sponsor Oldu

Anadolu Sigorta, dünyada birçok şehirde organize edilen ve Türkiye’de bu sene ikinci defa Dust Event’in düzenlediği Winter Run İstanbul’un ana sponsoru oldu. 17-18 Şubat’ta Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirilecek olan Winter Run, kış mevsiminde sporcuları açık alanda koşmaya davet ediyor. 

Hayata geçirdiği projelerle ekonomik, çevresel ve sosyal katma değer yaratma vizyonunun yanında spora verdiği destekle de sağlıklı yaşam bilincini artırmayı hedefleyen Anadolu Sigorta, Türkiye’nin en büyük kış spor etkinliklerinden biri olan Winter Run İstanbul’a sponsor oldu. Binlerce sporcunun katılım gösterdiği, yaş kategorileri ve şirket kategorilerinin ayrı ayrı değerlendirildiği Winter Run İstanbul, 17 – 18 Şubat’ta Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirilecek. 

İstanbul’un en yoğun amatör koşu güzergahı olan Caddebostan Sahili’nin fuaye alanı ve başlangıç noktası olarak belirlendiği etkinlikte, sporcular elverişli ve düz parkurda koşmanın keyfini yaşayacak. Ayrıca Winter Run spor etkinlikleri ve ödüllü yarışmalar hafta sonu boyunca Şaşkınbakkal Etkinlik Alanı’nda devam edecek.

Anadolu Sigorta, dünyada pek çok büyük şehirde organize edilen Winter Run serisinin İstanbul koşusunu ikinci yılda destekleyerek, spor etkinliklerinin azaldığı kış aylarında, sporculara hareket alanı yaratmayı ve spor dolu 2 gün geçirmelerini sağlamayı hedefliyor. 

Winter Run’a kayıt yaptırmak için winterrunistanbul.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL