Gündem

Antalya Büyükşehir ekiplerinin fırtına mesaisi

Büyükşehir ekiplerinin fırtına mesaisi Antalya genelinde hafta sonu etkili olan ve hızı saatte 100 km’yi bulan şiddetli fırtına sebebiyle teyakkuzda bekleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yıkılan ağaçlar ve kırılan dallarının olumsuzluğa neden olmaması için hummalı bir çalışma yürüttü.

Antalya Büyükşehir ekiplerinin fırtına mesaisi

Büyükşehir ekiplerinin fırtına mesaisi

Antalya genelinde hafta sonu etkili olan ve hızı saatte 100 km’yi bulan şiddetli fırtına sebebiyle teyakkuzda bekleyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yıkılan ağaçlar ve kırılan dallarının olumsuzluğa neden olmaması için hummalı bir çalışma yürüttü. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sarı ve turuncu uyarı verilen Antalya’da saatteki hızı 100 kilometreye kadar çıkan fırtına bazı olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Uyarı sonrası teyakkuzda bekleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri gelen ihbarlara anında müdahale etti. Kent merkezinde birçok farklı noktada fırtına nedeniyle ağaçlar yerinden sökülürken, birçok ağacın da dalları kırıldı. Ana yollarda orta refüjlerde devrilen ağaçlara müdahale eden ekipler, kırılan ağaç dallarını keserek araç ve yaya trafiğinde yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçti. Hafta sonu fırtına kapsamında gelen ihbarlarla yoğun bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri fırtınanın etkisini yitirmesinin ardından da yaşanabilecek olumsuzlukları önleme adına çalışmalarına devam ediyor. 
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL