Gündem

Anttakls'ın konuğu Durmuş Yılmaz

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anttalks etkinliği kapsamında Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz, 24 Şubat Cumartesi günü 19.

Anttakls'ın konuğu Durmuş Yılmaz

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Anttalks etkinliği kapsamında Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz, 24 Şubat Cumartesi günü 19.00’da AKM’de Antalyalılarla buluşacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin paylaşmaya değer fikirleri, yaşamları ve deneyimleri, başta gençler olmak üzere Antalyalılarla paylaşmak için geçtiğimiz yıl başlattığı Anttalks söyleşileri, ‘Ekonomi ve Cumhuriyet’ konulu söyleşi etkinliğiyle devam ediyor.  Anttalks; ‘Ekonomi ve Cumhuriyet’ etkinliğinin konuğu, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Eski Başkanı Durmuş Yılmaz olacak.

ANTALYALILAR DAVETLİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2006-2011 yılları arasında Merkez Bankası Eski Başkanı olarak görev yapan, ekonomist, bürokrat ve siyasetçi Durmuş Yılmaz’ı Antalyalılarla buluşturacak. Görev yaptığı dönemde başarılı çalışmalara imza atan Yılmaz, 24 Şubat Cumartesi günü saat 19.00 ‘da AKM Perge Salonu’nda ‘Ekonomi ve Cumhuriyet’ konulu söyleşi gerçekleştirilecek. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, etkinliğe tüm Antalyalıları davet etti.

Anttalks söyleşileri kapsamında 29 Şubat Perşembe günü Prof. Dr. Naci Görür, 2 Mart Cumartesi günü Prof. Dr. İlber Ortaylı ve 24 Mart Pazar günü Bedrettin Dalan keyifli sohbetleriyle Antalyalılarla bir araya gelecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL