Gündem

Arslanbucak ışıl ışıl

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Arslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde orta refüjdeki eski tip aydınlatma direkleri sökülerek yerine dekoratif aydınlatma direkleri monte edildi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Arslanbucak mahallesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Arslanbucak ışıl ışıl

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Arslanbucak Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde orta refüjdeki eski tip aydınlatma direkleri sökülerek yerine dekoratif aydınlatma direkleri monte edildi

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Arslanbucak mahallesinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Mahalleyi modern kent estetiğine uygun aydınlatma sistemleri ile donattı.

Yaklaşık 2 km uzunluğundaki Cumhuriyet Caddesi orta refüjde 70 dekoratif aydınlatma direklerinin montajının tamamlanmasıyla mahallenin özellikle gece görüntüsü son derece güzel bir görünüme kavuştu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Arslanbucak Mahallemizdeki çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Daha modern ve estetik bir kent görünümü için projelerimizi uygulamaya devam ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL