Gündem

ASAT Elmalı'da alt yapı eksiklerini gideriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı’nın alt yapı eksikliklerini gidermeye devam ediyor.

ASAT Elmalı'da alt yapı eksiklerini gideriyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı’nın alt yapı eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Gündoğan Mahallesi’nde yağmur suyu drenajı, içme suyu hattı yenileme ve kanalizasyon imalatı yapıldı.

İlçelerin alt yapı eksiklerini giderme noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Elmalı’da da çalışma gerçekleştirdi. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Gündoğan Mahallesi Karşıyaka 2. Sokak’ta 42 metre drenaj döşeme çalışması yapıldı. Çalışma ile yağmurun ardından evlere su girmesi engellenmiş oldu.    

İÇME SUYU VE KANALİZASYON İMALATI

ASAT ekipleri Baki Gül Sokak’ta da kanalizasyon imalatı gerçekleştirdi. Elmalı’da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Elmalı ASAT Şube Müdürü Bilal Bayram, “Gündoğan Mahallesi’nin alt yapısı çok eski. Acilen değiştirilmesi gereken içme suyu boru hatları, kanalizasyon hatlarımız var. Yağmur drenaj çalışması yapmamız gereken yerler var. Mahallenin zemini yumuşak olduğu için çeşitli yerlerinde heyelan olabiliyor. 310 metre su borusu yenileme ve 115 metre kanalizasyon borusu imalatı gerçekleştireceğiz” dedi.

ASAT GECELİ GÜNDÜZLÜ ÇALIŞIYOR

Gündoğan Mahallesi Muhtarı Seyfettin Evren, mahallesinin alt yapı sorunlarını Başkan Böcek’e ilettiklerini ifade ederek, “Ardından çalışma başlatıldı. Proje çizildi. Su basan evlerimiz olmuştu. Yağmur suyu ve kanalizasyon hattı değiştirildi. Elmalı’da Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından memnunuz. Her konuda belediye çalışanları olsun başkanımız olsun çözüm üretiyorlar. Geceli gündüzlü çalışıyorlar” diye konuştu.

MUHİTTİN BAŞKAN ELMALI İÇİN VELİ NİMET

Mahalle sakinlerinden Arif Çelik ise 1980’den beri Gündoğan Mahallesi’nde yaşadığını belirterek şunları söyledi: “Mahalleye o gün bugün fazla bir hizmet yapılmadı. Alt yapıda borular, büzler çürümüş, değişmesi gerekiyor. Muhittin Başkanımız değiştirip yeniliyor sağ olsun. İçme suları da sağlık bakımından çok önemli. Başkanımız çalışıyor. Tabi kolay değil belediyecilik. Muhittin Başkan’ımızın Elmalı’ya destekleri çok. Elmalı için veli nimet.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL