Teknoloji

ASRock'ın Yapay Zeka Yazılımı Artık Intel ARC Ekran Kartlarını Destekliyor

Daha önce ASRock’ın AMD ekran kartları için kullanıma sunduğu AI QuickSet yazılımı, şimdi ASRock’ın ürün yelpazesinde bulunan Intel® Arc™ A-Serisi (A770, A750, A580, A380 ve A310) ekran kartı modelleri için de yayınlandı.

ASRock'ın Yapay Zeka Yazılımı Artık Intel ARC Ekran Kartlarını Destekliyor

Daha önce ASRock’ın AMD ekran kartları için kullanıma sunduğu AI QuickSet yazılımı, şimdi ASRock’ın ürün yelpazesinde bulunan Intel® Arc™ A-Serisi (A770, A750, A580, A380 ve A310) ekran kartı modelleri için de yayınlandı. Böylece bu ekran kartına sahip olan kullanıcılar da yapay zekanın eğlenceli ve yaratıcı dünyasına adım atabilecekler.

ASRock AI QuickSet v1.0.3i yazılımı, Microsoft Windows 10/11 64-bit işletim sistemleri için kullanıcıların kolayca Stable Diffusion web UI OpenVINO’yu indirmelerini ve karışık kurulum ayarlarıyla uğraşmamalarını sağlıyor. Intel® OpenVINO™ ile optimize edilerek sunulan Stable Diffusion web UI yapay zeka görsel geliştirme aracı, ASRock markalı Intel® Arc™ A serisi (A770, A750, A580, A380 ve A310) ekran kartlarının güçlü işlem yeteneklerinden faydalanarak en iyi sonuçları sunabiliyor. ASRock, yazılım ve donanım tarafındaki güçlü Ar-Ge yeteneklerini kullanarak kullanıcı dostu ürünler geliştirmeye devam ediyor. Optimize edilen ASRock AI QuickSet yazılımı sayesinde artık ASRock Intel Arc ekran kartları kullanan kullanıcılar da yapay zekanın eğlenceli ve üretici uygulamalarını kolay bir şekilde deneyimleyebilecekler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL