Kültür Sanat

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi'nde yerini aldı

  AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 17.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi'nde yerini aldı

 

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 17. ULUSLARARASI TURİZM TİCARET FUAR VE KONGRESİ’NDE YERİNİ ALDI

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi’nde (TTI İzmir) yerini aldı. Binlerce firmanın ve on binlerce ziyaretçinin katıldığı fuarda stant açan Büyükşehir; kentin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtıyor. 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar Ve Kongresi, 7-8-9 Aralık 2023 tarihleri arasında sürecek. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, fuar ziyaretçilerini Aydın standını ziyaret etmeye davet etti.

 

A holü B104 numaralı stantta konuklarını ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, turizm sektörünün önde gelen profesyonelleri ve fuarın katılımcıları ile aynı platformda bir araya geliyor. 

 

Aydın’ın coğrafi işaretli ürünleri beğeni topladı 

Aydın’ın güzelliklerini her alanda tanıtmaya devam eden Büyükşehir’in standı, 9 Aralık Cumartesi gününe kadar sürecek olan fuarda ziyaret edilebilecek. Aydın’ın yerel ürünlerinin yanı sıra tarihi güzellikleri de tanıtılacak. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin coğrafi işaretini aldığı ürünler de ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Çerçioğlu, ‘‘Gökyüzünün Altındaki En Güzel Yeryüzü’ olan Aydın’ımızın standına tüm ziyaretçileri bekliyoruz.’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL