Gündem

Başkan Altay Çocukların Şivlilik Coşkusuna Ortak Oldu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’ya özgü bir gelenek olan şivlilik  toplayan çocukların coşkusuna ortak oldu.

Başkan Altay Çocukların Şivlilik Coşkusuna Ortak Oldu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’ya özgü bir gelenek olan şivlilik  toplayan çocukların coşkusuna ortak oldu. Çocuklara şivlilik ikram eden Başkan Altay, “Bu güzel geleneği yaşatmak için bugün sokakları cıvıl cıvıl hale getiren yavrularımızın sevincine ortak olduk, onlara şivlilik ikram ettik. Üç aylarımızın hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, mahallelerde şivlilik toplayan çocukların coşkusuna ortak oldu.

Konya’da bayram havasında geçen bu özel günde çocuklara şivlilik ikram eden Başkan Altay, “Mübarek üç ayların gelişi vesilesiyle şehrimizde büyük bir coşku var. Çocuklarımız Konya sokaklarına şivlilik bereketi getirdi. Bu güzel etkinlik, şehrimizin geçmişinden bugüne taşıdığı değerleri yansıtan önemli bir gelenek. Biz de bu geleneği yaşatmak için bugün sokakları cıvıl cıvıl hale getiren yavrularımızın sevincine ortak olduk, onlara şivlilik ikram ettik. Üç aylarımızın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL